fbpx
12.4 C
New York City
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Cum creez o componentă de căutare în ReactJS?

În primul rând, importăm useState din react . Apoi, importăm componentele Scroll și SearchList. Apoi, în funcția de căutare, folosim hook-ul useState pentru a inițializa valoarea stării searchField cu useState(„”) (un șir gol). După aceasta, folosim funcția de filtrare pe lista de detalii primită de la părinte.

Pe lângă asta, Cum fac ca o aplicație de căutare simplă să reacționeze? Căutare aplicație React Demo Configurare Creați un motor în Căutare aplicație Trimiteți date către nodul-module Motor Rulați aplicația de căutare Managementul stării [#state] Gestionați starea dvs. de căutare în adresa URL Centralizați starea și logica dvs. de căutare Implementarea unei casete de căutare Introducere paginare Filtrarea căutării fațete Faceți clic prin urmărire Asta este!

La fel, Cum adaug o pictogramă de căutare în react? După deschiderea pictogramelor react, acum din meniu selectați categoria și numele pictogramei pe care doriți să o adăugați. După ce faceți clic, în partea dreaptă veți vedea multe pictograme și acolo nume.

Întrebări frecvente:

Cum căutați datele în reacție?

import React,{useState} din ‘react’; Vom folosi cârligul „useState” pentru a păstra datele noastre returnate din API, precum și datele noastre care sunt returnate din căutare. Următorul pas este să creați 2 bucăți de stare în cadrul componentei App.

Cum folosești simbolurile în React?

Puteți folosi numărul unicode corespunzător entității dacă aveți nevoie de el într-un șir. Câteva alte moduri de abordare sunt enumerate în partea JSX Gotchas a documentației. Puteți folosi simbolurile „” în interiorul JSX și puteți scrie codul special în interiorul acestuia pentru a-l reda.

Cum fac o pictogramă pe care se poate da clic în React?

Butoane și link-uri pe care se poate face clic

Pe linia 1, importăm două pictograme din pachetul Font Awesome. Pe linia 7, redăm pictograma FaGoogle între etichetele a. Aceasta înseamnă că această pictogramă este acum un link. Mai târziu, pe linia 11, redăm pictograma FaRegSun între etichetele butoanelor, transformând, în consecință, pictograma într-un buton pe care se poate face clic.

Cum creezi un filtru de căutare folosind cârlige de reacție și reacție?

Creați o stare pentru intrarea de căutare. Aici, searchInput este un șir și vom folosi setSearchInput pentru a seta intrarea de căutare. Acum, vom crea o funcție care se va ocupa de funcționalitatea noastră de căutare. Și legați această funcție la intrarea de căutare prin evenimentul onChange.

Cum creez o bară de căutare în react nativ?

Mai jos, veți găsi conținutul în Bara noastră de căutare. fisierul js. // Bara de căutare. js import React din „react”; import { StyleSheet, TextInput, View, Keyboard, Button } din „react-native”; import { Feather, Entypo } din „@expo/vector-icons”; const SearchBar = (recuzită) => { return (

Cum se utilizează SVG în react-native?

Redarea formelor SVG în React Native

Deschideți proiectul în editorul dvs. favorit și începeți prin a importa componentele Svg și Circle din react-native-svg, așa cum se arată mai jos. import Svg, { Cerc } din „react-native-svg”; Componenta este o componentă părinte care este necesară pentru a reda orice formă SVG.

Cum arăți personaje speciale în reacție?

Faceți clic pe comanda „Ω” pentru a afișa lista de caractere speciale, apoi alegeți caracterul de inserat în editor. Comanda personalizată „inserare caracter special” este configurată ca ultimul element al barei de instrumente. Faceți clic pe comandă și alegeți caracterul special pe care doriți să îl includeți din fereastra pop-up.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE