fbpx
19 C
New York City
luni, mai 16, 2022
spot_img

Cum creez o interogare de căutare în laravel?

Imaginați-vă că trebuie să furnizați o căutare pentru utilizatori. Folosind Eloquent puteți efectua o căutare astfel: User::query() ->where(‘name’, ‘LIKE’, „%{$searchTerm}%”) ->orWhere(‘email’, ‘LIKE’, ” %{$searchTerm}%”) ->get();

Suna Acum

Având în vedere acest lucru, Cum creez un formular de căutare în Laravel?
Form::open([‘route’ => [‘search. servicecity’,service,city]]) !!}

Suna Acum

De asemenea a fost întrebat, Cum creez o subinterogare în Laravel?
Pentru subinterogarea din instrucțiunea select vom folosi DB::raw(). Funcția brută DB prin putem face pur și simplu unirea suquery în Laravel Eloquent Query Builder. Acum, dacă folosesc MySQL Query, atunci va fi simplu ca mai jos, dar am nevoie să convertesc această interogare în Laravel Query Builder. ->get();

Întrebări frecvente:

Ce este Scout în laravel?

Laravel Scout oferă o soluție simplă, bazată pe drivere, pentru adăugarea căutării full-text la modelele dvs. Eloquent. Folosind observatori model, Scout va menține automat indexurile dvs. de căutare sincronizate cu înregistrările dvs. Eloquent.

Ce este Elasticsearch în laravel?

Elasticsearch vă permite să căutați și să analizați date în timp real. Chiar dacă este extrem de puternic lucrul cu Delta și interogarea datelor nu este atât de simplă. Dacă utilizați Laravel, iată o listă de pachete și tutoriale care vă vor ajuta să integrați cu ușurință acest lucru în aplicația dvs.

Ce este livewire în laravel?

Laravel Livewire este o bibliotecă care simplifică construirea de interfețe moderne, reactive și dinamice folosind Laravel Blade ca limbaj de șablon. Acesta este o stivă grozavă de ales dacă doriți să construiți o aplicație care este dinamică și reactivă, dar nu vă simțiți confortabil să accesați un cadru JavaScript complet precum Vue.

Ce este Query Builder în laravel?

În Laravel, generatorul de interogări de baze de date oferă o interfață ușoară pentru a crea și a rula interogări de baze de date. Poate fi folosit pentru a efectua toate operațiunile de baze de date din aplicația dvs., de la conexiune DB de bază, CRUD, agregate etc. și funcționează pe toate sistemele de baze de date acceptate ca un campion.

Ce este un generator de interogări?

Query Builder este conceput pentru a spori productivitatea și a simplifica sarcinile de creare a interogărilor SQL. Query Builder oferă o interfață grafică de utilizator pentru a crea interogări SQL. Puteți trage și plasa mai multe tabele, vizualizări și coloanele acestora într-un designer vizual pentru a genera instrucțiuni SQL.

Laravel Scout este gratuit?

Scout Extended este 100% open source, așa că sunteți liber să căutați sursa pentru a vedea cum funcționează în culise.

Ce este Jetstream laravel?

Jetstream oferă implementarea pentru autentificarea aplicației, înregistrarea, verificarea e-mailului, autentificarea în doi factori, managementul sesiunii, API prin Laravel Sanctum și funcții opționale de management al echipei. Jetstream este proiectat folosind Tailwind CSS și oferă alegerea dvs. de schele Livewire sau Inertia.

Ce este laravel Sanctum?

Laravel Sanctum oferă un sistem de autentificare extrem de greu pentru SPA-uri (aplicații cu o singură pagină), aplicații mobile și API-uri simple, bazate pe token. Sanctum permite fiecărui utilizator al aplicației dvs. să genereze mai multe jetoane API pentru contul său.

Suna Acum

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă
spot_img

ARTICOLE POPULARE