fbpx
5.5 C
New York City
marți, decembrie 5, 2023

Cum creez o pictogramă pentru site-ul meu?

Pentru a crea o comandă rapidă pe desktop către un site web utilizând Google Chrome, accesați un site web și faceți clic pe pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus al ferestrei browserului. Apoi accesați Mai multe instrumente > Creare comandă rapidă. În cele din urmă, denumește comanda rapidă și dă clic pe Creare.

La fel, Pictograma Flat este gratuită? Flaticon oferă un catalog larg de pictograme gratuite în format PNG. Oferim și pictograme în alte formate, dar pentru a descărca acele formate trebuie achiziționat un abonament premium. Dacă descărcați pictogramele noastre gratuite ca utilizator gratuit, rețineți că trebuie să creditați autorul prin includerea liniei de atribuire.

În ceea ce privește acest, Cum creez o pictogramă? Accesați meniul Image > New Device Image sau faceți clic dreapta în panoul Image Editor și alegeți New Device Image. Selectați tipul de imagine pe care doriți să o adăugați. De asemenea, puteți selecta Personalizat pentru a crea o pictogramă a cărei dimensiune nu este disponibilă în lista implicită.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Cum instalez pictogramele?

Dacă nu sunteți sigur unde să accesați setările Apex, căutați meniul cu trei puncte în sertarul aplicației. Selectați Setări teme. Atingeți pachetul de pictograme pe care doriți să îl utilizați. Bifați casetele de selectare ale elementelor pe care doriți să le instalați.

Freepik și Flaticon sunt la fel?

Vă rugăm să rețineți că Flaticon și Freepik sunt proiecte diferite ale aceleiași companii. … Dacă doriți să aveți acces la funcțiile premium pentru ambele site-uri, va trebui să cumpărați un plan premium pentru Flaticon și un alt plan Premium pentru Freepik.

    Cum descarc de pe Freepik?

    După ce găsiți o imagine pe care doriți să o descărcați, faceți clic pe ea pentru a vedea detaliile. În partea dreaptă a resursei, veți vedea butonul „Descărcare”. Apăsați-l pentru a începe descărcarea.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE