fbpx
-4.6 C
New York City
vineri, februarie 3, 2023

Cum creezi o paletă de culori?

Cel mai simplu loc pentru a obține culori din fotografiile tale

Vrei o schemă de culori care să se potrivească perfect cu imaginile tale preferate? Cu generatorul de palete de culori de la Canva, puteți crea combinații de culori în câteva secunde. Pur și simplu încărcați o fotografie și vom folosi nuanțele din fotografie pentru a vă crea paleta.

De asemenea întrebarea este, Ce este un generator de palete de culori?
Genera. Colormind este un generator de scheme de culori care folosește învățarea profundă. Poate învăța stiluri de culoare din fotografii, filme și artă populară. Se încarcă diferite seturi de date în fiecare zi, verificați mâine pentru și mai multă inspirație de culoare.

De asemenea a fost întrebat, Îmi pot crea propria paletă de culori?
Puteți fie să alegeți o paletă prefabricată din listă, fie să creați o paletă proprie. Creatorul de palete de culori oferă, de asemenea, opțiuni pentru realizarea de palete de bază și avansate, precum și o opțiune pentru extragerea culorilor dintr-o fotografie.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Există o aplicație pentru paletă de culori?

Aplicația gratuită Adobe Capture pentru iOS și Android, ca multe alte aplicații, poate crea palete de culori importând o imagine sau făcând o fotografie cu camera dispozitivului.

Cum adaug mai multe culori la Coolors-urile mele?

Pentru a adăuga o culoare la favorite, faceți clic pe orice valoare HEX din Generator pentru a deschide Color Inspector. Apoi accesați fila Seturi și la Favorite. Faceți clic pe pictograma cu trei puncte pentru a deschide meniul și selectați Adăugați culoare. Alegeți un nume și culoarea pe care doriți să le salvați și gata!

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE POPULARE