fbpx
25.7 C
New York City
vineri, iunie 21, 2024

Cum fac ca o imagine să răspundă într-un șablon de e-mail?

Y% lățime în interiorul unui tabel care are setată lățimea maximă. Apoi, în jurul acestui tabel, creați un cod condiționat pentru MSO care conține un tabel de lățime stabilit la dimensiunea lățimii maxime. Vor exista în continuare câteva ciudatenii cu utilizarea lățimii maxime, deoarece nu toți clienții o acceptă.

De asemenea întrebarea este, Cum îmi fac imaginea să se potrivească receptivă? Pentru a face o imagine receptivă, trebuie să dați o nouă valoare proprietății sale lățime. Apoi, înălțimea imaginii se va ajusta automat. Lucrul important de știut este că ar trebui să utilizați întotdeauna unități relative pentru proprietatea de lățime, cum ar fi procentul, mai degrabă decât unități absolute, cum ar fi pixelii.

Apoi, Cum inserez o imagine într-un șablon de e-mail HTML? Faceți clic pe numele șablonului de e-mail pe care doriți să îl editați. Faceți clic pe Editați versiunea HTML. Faceți clic în corpul e-mailului și plasați cursorul unde doriți să apară imaginea. Faceți clic pe butonul Inserați o imagine din bara de control al formatării.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Cum fac ca un text imagine să răspundă în HTML?

Puteți face ca imaginea să răspundă utilizând „%” cum ar fi 100% sau etc. Dar nu puteți face același lucru cu textul pentru a-l face receptiv. Trebuie să utilizați unități precum „em” sau „rem” în loc de „%” sau „px” pentru a face textul receptiv.

Cum fac ca imaginile să răspundă pe toate dispozitivele?

Proprietatea CSS cel mai frecvent utilizată pentru a face o imagine receptivă este proprietatea max-width. Puteți seta valoarea ca 100%. Puteți face acest lucru în linie folosind atributul de stil de pe fiecare imagine. Pentru a vedea cum funcționează, salvați fișierul într-un format HTML, rulați aplicația pe un browser, trageți browserul în lateral pentru a-l micșora.

Ce este o imagine receptivă?

O imagine receptivă este una a cărei dimensiune răspunde la modificările rezoluției ecranului.

Este JPG sau PNG mai bun pentru e-mail?

PNG este destul de bun și la a face cu fotografii. De fapt, este mult mai bun decât GIF și în general la fel de bun ca JPEG. PNG folosește o metodă de compresie diferită de JPEG, care nu provoacă nicio pierdere a informațiilor sau a calității imaginii (așa-numita compresie fără pierderi).

Cum încorporați o imagine într-un e-mail?

Poziționați cursorul acolo unde doriți imaginea din mesaj. Selectați Inserare > Imagini. Răsfoiți computerul sau locațiile fișierelor online pentru imaginea pe care doriți să o inserați. Selectați imaginea, apoi selectați Inserare.

Cum îmi fac fontul să reacționeze?

Putem folosi aspectul flexibil și putem folosi adjustsFontSizeToFit={true} pentru dimensiunile fonturilor receptive. Și textul s-ar ajusta în funcție de dimensiunea containerului. Dar, în stiluri, trebuie să puneți și o dimensiune a fontului, numai atunci va ajusta FontSizeToFit.

Cum fac ca o imagine să se potrivească într-un div receptiv?

Răspuns: Utilizați proprietatea CSS max-width

Puteți utiliza pur și simplu proprietatea CSS max-width pentru a redimensiona automat o imagine mare, astfel încât să se potrivească într-un container

cu lățime mai mică, păstrând în același timp raportul de aspect.

Cum trimit un e-mail grafic?

Copiați întregul conținut al unei pagini, fie cu Ctrl+A (Windows) / Cmd+A (Mac), fie doar folosind un mouse sau un trackpad. Apoi, inserați-l în fereastra de scriere a Gmail și trimiteți-l! E-mailul ar trebui să sosească exact în aceeași formă în care a fost văzut ultima dată la părăsirea căsuței dvs. de e-mail.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE