fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Cum faci ca o coloană flexibilă să fie receptivă?

Redimensionați fereastra browserului pentru a vedea efectul de răspuns.

Pe ecranele cu o lățime de 992 pixeli sau mai puțin, coloanele se vor redimensiona de la patru coloane la două coloane. Pe ecranele care au o lățime de 600 de pixeli sau mai puțin, coloanele se vor stivui una peste alta în loc să fie una lângă alta.

De asemenea întrebarea este, De ce flex-wrap-ul meu nu funcționează?
Trebuie să utilizați lățimea maximă în loc de lățime pe container, trebuie să lăsați containerul să se micșoreze pentru ca articolele să se împacheteze. Iată de ce articolele nu se împachetează: aveți un container flexibil setat la lățime: 800px .

De asemenea oamenii întreabă, Este flex-wrap receptiv?
Proprietatea flex-wrap este o modalitate rapidă de a face elementele părinte mai receptive pe diferite dimensiuni de ecran. Ca și în cazul flexbox în general, simplifică aspectul paginii, astfel încât să nu fie nevoie să setați manual punctele de întrerupere sau să gestionați dvs. depășirea paginii.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Cum controlezi un flex-wrap?

Dacă doriți să faceți ca acestea să se înfășoare odată ce devin prea largi, trebuie să adăugați proprietatea flex-wrap cu o valoare wrap , sau utilizați prescurtarea flex-flow cu valorile row wrap sau coloana wrap . Articolele se vor înfășura apoi în recipient.

Cum îmi fac grila să răspundă?

Să începem să construim o vizualizare a grilei receptivă. Mai întâi asigurați-vă că toate elementele HTML au proprietatea box-sizing setată la border-box . Acest lucru asigură că umplutura și chenarul sunt incluse în lățimea și înălțimea totală a elementelor. Citiți mai multe despre proprietatea dimensionării casetei în capitolul nostru CSS Box Sizing.

Cum faci două coloane cu Flex?

Abordare: Pentru a crea un aspect cu două coloane, mai întâi creăm un element

cu afișare a proprietăților: flex, acesta face un flexbox div și apoi adăugăm flex-direction: row, pentru a face aspectul în coloană. Apoi adăugați div-ul necesar în interiorul div-ului de mai sus cu lățimea necesară și toate vor veni ca coloane.

Ce face regula flex wrap wrap?

Proprietatea CSS flex-wrap stabilește dacă elementele flexibile sunt forțate pe o singură linie sau se pot încadra pe mai multe linii. Dacă împachetarea este permisă, aceasta stabilește direcția în care liniile sunt stivuite.

Cum faci să debordezi articolele flexibile?

Practic, pentru a face o celulă flexbox derulabilă, trebuie să-i faci să debordeze toți părinții: ascuns; , sau pur și simplu va ignora setările dvs. de overflow și va mări în schimb părintele.

Cum afișez elementele flexibile într-o coloană?

Le puteți comuta pentru a le afișa în direcția de bloc pentru limba documentului dvs. selectând direcția flexibilă: coloană. Apoi, flex-start va fi acolo unde ar începe partea de sus a primului paragraf de text.

Cum opresc Flex overflow?

Se pare că a existat o caracteristică în specificația flexbox care a adăugat o dimensiune minimă implicită pentru articolele flexibile. Această caracteristică a fost eliminată și apoi adăugată din nou în specificații la un moment dat. Din fericire pentru noi, remedierea este una ușoară. Pur și simplu adăugați înălțimea minimă: 0; la copilul flexibil care are recipientul nostru de preaplin.

Cum îmi mișc flexul spre dreapta?

Când justify-content este setat la „flex-end”, acesta mută instantaneu toate elementele flexibile la capătul containerului flexibil de-a lungul axei principale, adică articolele flexibile sunt aliniate corect.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE