fbpx
7.4 C
New York City
luni, decembrie 4, 2023

Cum faci ca o masă să răspundă pe telefonul tău?

Utilizare . table-responsive{-sm|-md|-lg|-xl} după cum este necesar pentru a crea tabele receptive până la un anumit punct de întrerupere. De la acel punct de întrerupere în sus, tabelul se va comporta normal și nu se va derula pe orizontală. Dați mai jos css punctului de întrerupere mobil în codul dvs. css și ați terminat…

De asemenea a fost întrebat, Cum faci ca un tabel existent să fie receptiv?
Pentru a face ca tabelul să răspundă la toate dimensiunile ferestrei de vizualizare, înfășurați tabelul într-o etichetă de deschidere și de închidere

, având clasa „responsive la masă” în eticheta de deschidere

.

De asemenea a fost întrebat, Poate un tabel să fie receptiv?
Tabelele se pot îndoi în lățime, dar pot deveni atât de înguste înainte de a începe să înfășoare conținutul celulelor în mod inconfortabil sau pur și simplu nu pot deveni mai înguste. … Designul responsive se referă la ajustarea designului pentru a se potrivi ecranelor de diferite dimensiuni.

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Cum faci ca un tabel să reacționeze?

  Tabelele responsive permit derularea cu ușurință a tabelelor pe orizontală. Faceți ca orice tabel să fie receptiv în toate ferestrele de vizualizare adăugând proprietăți receptive. Sau alegeți un punct de întrerupere maxim cu care să aveți un tabel receptiv până la utilizând responsive{Sm|Md|Lg|Xl} .

  Care dintre următoarele clase poate fi folosită pentru a crea un tabel receptiv?

  Pentru a crea un tabel receptiv cu Bootstrap, utilizați clasa de răspuns la tabel.

  Cum potrivesc un tabel la vizualizarea mobilă?

  Utilizați tipul mai mic

  Utilizarea unui text mai mic ar trebui să facă de fapt tabelele mai lizibile, deoarece oferă suficient spațiu pentru ca conținutul să se potrivească bine. Mulți încearcă să introducă cât mai mult conținut într-un tabel, dar dacă utilizați text mare, va trebui să luați acel spațiu din margini și umplutură, ceea ce ar reduce lizibilitatea.

  Cum faci ca un tabel să răspundă în HTML?

  Puteți doar să împachetați eticheta

  în interiorul

  , deoarece utilizați bootstrap. La fel: (folosiți în loc de sistemul de grilă (de exemplu, col-xs-1 etc.)) .. Asta este!

  Cum fac un tabel defilabil?

  Abordarea acestui articol este de a crea un tabel cu 100% lățime folosind proprietatea width și de a crea derulare verticală în interiorul corpului tabelului folosind proprietatea overflow-y. Proprietatea Overflow este folosită pentru a crea bara de defilare în tabel. Utilizați afișaj: bloc; proprietate pentru a afișa elementul la nivel de bloc.

  Cum pliați coloanele în rânduri pe dispozitivele mobile?

  2 Răspunsuri. Soluția presupune afișarea celulelor din tabel: blocare pe dispozitivele mobile și adăugarea unui atribut data-* la fiecare celulă, care să se potrivească cu numele coloanei. Acest atribut de date este injectat în pseudo-elementul ::before al celulei cu conținut: attr() . Va trebui să adăugați niște float suplimentar pentru a-l face frumos.

  Tabelul de reacții este receptiv?

  React-table nu oferă totuși lățime de răspuns. Sper ca asta ajuta!

  Cum ai stilat o masă în reacție?

  Mutați tot codul pentru crearea componentei Tabel în propria sa funcție. Apoi, în funcția de aplicație (unde sunt definite coloanele și datele), returnați cu

  redat în interior. Acest lucru va aplica stilurile din componentele stilizate pe masa dumneavoastră.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE