fbpx
21.6 C
New York City
duminică, mai 19, 2024

Cum faci o căutare vizuală pe google?

Este posibil ca setările dvs. de căutare să vă împiedice să vedeți imagini atunci când căutați cu Google. … Dar dacă ați selectat setarea „Strict”, uneori nu pot apărea imagini. Pentru a remedia acest lucru, deschideți Google și faceți clic pe „Imagini” sub câmpul de căutare.

  În ceea ce privește acest lucru, De ce browserul meu nu afișează imagini? Cauze posibile

  Pagina web nu indică adresa URL (locația) corectă a imaginii. Serverul sau computerul care găzduiește imaginea a mutat sau a eliminat imaginea, iar pagina web nu a fost încă actualizată. Pagina web sau computerul care găzduiește imaginea primește prea multe solicitări și nu vă poate trimite imaginea.

  Având în vedere acest lucru, De ce nu pot vedea imagini pe Google Docs? Pasul 1: Pentru a șterge memoria cache, faceți clic pe meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus al Chrome. Pasul 2: navigați la Mai multe instrumente > Ștergeți datele de navigare. Pasul 3: Verificați imaginile și fișierele din cache, cookie-urile și alte casete de date ale site-ului. … Pasul 5: Acum, relansați browserul Chrome și verificați dacă problemele cu Google Docs sunt rezolvate sau nu.

   Întrebări frecvente:

   De ce nu pot face clic pe Google Images pe Iphone?

   Accesați Setări/Safari și ștergeți Istoricul și datele site-ului. Deschideți Safari și testați. Încercați o repornire. Încercați o repornire forțată.

   Unde este butonul de căutare după imagine?

   Pentru a începe, accesați images.google.com și faceți clic pe butonul Căutare după imagine din partea dreaptă a barei de căutare. Se va deschide caseta Căutare după imagine. Există două moduri de a selecta o imagine pentru căutare. Prima metodă este să inserați o adresă URL a imaginii, apoi faceți clic pe Căutare după imagine.

   Ce s-a întâmplat cu Google Image Search în Chrome?

   Google a înlocuit recent una dintre cele mai utile caracteristici ale Chrome cu ceea ce consideră că este o alternativă mai bună. Opțiunea de meniu cu clic dreapta pentru a efectua o căutare inversă a imaginii a fost schimbată în favoarea căutării prin Google Lens. Dacă ați depins foarte mult de caracteristica mai veche și o doriți înapoi, atunci nu vă faceți griji.

   De ce nu pot face clic pe imagini în Google Chrome?

   Actualizați Google Chrome

   • Dacă rulați o versiune învechită de Google Chrome, este posibil să întâmpinați tot felul de probleme, inclusiv că browserul nu reușește să încarce imagini. Pentru a vă actualiza browserul, faceți clic pe meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus. Apoi, accesați Ajutor > Despre Google Chrome.

   De ce nu pot vedea imagini pe site-urile web Google Chrome?

   Resetați browserul Chrome

   • Deschideți fereastra de setări Chrome, selectați Avansat și derulați în jos la secțiunea Resetare și curățare. Reporniți browserul Chrome și încercați din nou pagina web. Dacă se încarcă imaginile, atunci știți că una dintre numeroasele setări ale browserului Chrome a cauzat problema.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE