fbpx
12.8 C
New York City
sâmbătă, martie 18, 2023

Cum faci seo pe Weebly?

Setările SEO pentru întregul dvs. site sunt situate pe tabloul de bord în Site > SEO și rețele sociale. Faceți clic pe butonul Actualizare SEO pentru a introduce un titlu și o descriere a site-ului care vor fi afișate în rezultatele motorului de căutare. Rețineți că textul descrierii va ajuta oamenii să înțeleagă despre ce este vorba despre site-ul dvs.

În mod similar, Puteți adăuga SEO la Weebly? În Editorul Weebly, puteți personaliza titlurile paginilor, descrierile paginilor și adresele URL cu cuvinte cheie puternice și relevante pentru a urma cele mai bune practici SEO. … Odată ce începeți să îmbunătățiți SEO site-ului dvs., poate dura ceva timp pentru ca motoarele de căutare să recunoască aceste modificări și să le pună în aplicare pe deplin în rezultatele căutării.

  Ținând cont de acest lucru, Cum adaug SEO pe blogul meu Weebly? Pagini standard: Din fila Pagini, faceți clic pe Pagina pe care doriți să o editați, apoi Avansat > Titlul paginii și Descrierea paginii. Postări de blog: în timp ce editați o postare individuală de blog, accesați Opțiuni de postare > Avansat > Titlul postării SEO și Descrierea postării SEO.

  Întrebări frecvente:

  Cum pot face ca site-ul meu Weebly să poată fi căutat?

  Adăugați un buton de Like Facebook – http://hc.weebly.com/hc/en-us/articles/202081836-Add-a-Facebook-Like-Button-to-Your-Site – pentru ca vizitatorii să vă poată distribui cu ușurință site-ul cu prietenii lor. Promovați-vă site-ul – adăugați un link la semnătura dvs. de e-mail, includeți un link către site-ul dvs. atunci când postați pe forumuri sau comentați articole.

  Cum găsesc Analytics pe Weebly?

  În tabloul de bord Weebly, puteți vedea un card pe care scrie „Statistici”, care vă arată numerele pentru vizitatorii unici săptămânali (câte persoane diferite v-au vizitat site-ul) și vizualizările săptămânale ale paginilor site-ului dvs. (de câte ori au fost paginile de pe site-ul dvs. vizualizate in total).

  Cum fac ca site-ul meu Weebly să apară pe Google?

  Google Analytics

  Pentru a face acest lucru, accesați editorul site-ului web Weebly și faceți clic pe „Setări” în partea de sus. Faceți clic pe „SEO” și apoi inserați codul în Codul antetului, apoi publicați site-ul dvs. Google Analytics va monitoriza acum site-ul dvs. web.

  Care este descrierea site-ului în Weebly?

  Cele mai bune practici metadescriere

  Metadescrierea este o scurtă bucată de text care rezumă conținutul paginii dvs. Este afișat pe pagina cu rezultatele motorului de căutare (SERP) chiar sub titlu (eticheta titlu).

  Cum îmi public site-ul web Weebly?

  Pentru a vă publica site-ul, apăsați butonul albastru „Publicați” din colțul din dreapta sus. Veți primi apoi un pop-up care vă spune că a fost publicat și cum să integrați un „Sfat pro”. Weebly își dorește cu adevărat ca site-ul tău să aibă succes. Acum ți-ai publicat site-ul web Weebly.

  Ce este jocurile SEO?

  Gaming SEO înseamnă Optimizare pentru motoarele de căutare, realizată special pentru site-urile din industria de jocuri / jocuri video.

  Yoast lucrează cu Weebly?

  Mulți oameni se plâng că Weebly nu are Yoast, dar nu aveți nevoie de Yoast pentru a scrie bine SEO. S-ar putea chiar argumenta că Yoast distruge scrisul bun. Deși mulți oameni susțin că Weebly este slab pentru SEO din cauza faptului că nu are Yoast, nu aveți nevoie de Yoast pentru un SEO bun.

  Oferă Weebly analize?

  Statistici în timp real

  Pentru o perspectivă și mai profundă asupra statisticilor dvs. web, Weebly facilitează adăugarea codului Google Analytics pentru urmărirea avansată a site-urilor web. Creați un cont Google Analytics gratuit și adăugați codul de urmărire în Editorul Weebly.

  Articolul precedentEste Yoast bun pentru SEO?
  Articolul următorCum folosesc SEO Semrush?

  Related Articles

  URMĂREȘTE-NE

  4,173FaniÎmi place
  1,347CititoriConectați-vă
  2,421AbonațiAbonați-vă

  ARTICOLE POPULARE