fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Cum faci un tabel HTML receptiv?

Puteți doar să împachetați eticheta

în interiorul

, deoarece utilizați bootstrap. La fel: (folosiți în loc de sistemul de grilă (de exemplu, col-xs-1 etc.)) .. Asta este!

În ceea ce privește acest, Poate un tabel să fie receptiv?
Tabelele se pot îndoi în lățime, dar pot deveni atât de înguste înainte de a începe să înfășoare conținutul celulelor în mod inconfortabil sau pur și simplu nu pot deveni mai înguste. … Designul responsive se referă la ajustarea designului pentru a se potrivi ecranelor de diferite dimensiuni.

  Pe lângă asta, Cum fac ca un tabel să răspundă în CSS?
  Lucrurile importante pe care veți dori să le personalizați pentru a face propriul tabel receptiv sunt ultimele 4 rânduri – trebuie să introduceți titlul fiecărei „coloane” și trebuie să adăugați mai multe dacă aveți mai multe coloane. Sau eliminați-le dacă aveți mai puține. Celălalt lucru este spațiul pe care îl vor ocupa noile „titluri” pentru fiecare rând.

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Cum faci ca un tabel să reacționeze?

  Tabelele responsive permit derularea cu ușurință a tabelelor pe orizontală. Faceți ca orice tabel să fie receptiv în toate ferestrele de vizualizare adăugând proprietăți receptive. Sau alegeți un punct de întrerupere maxim cu care să aveți un tabel receptiv până la utilizând responsive{Sm|Md|Lg|Xl} .

  Care dintre următoarele clase poate fi folosită pentru a crea un tabel receptiv?

  Pentru a crea un tabel receptiv cu Bootstrap, utilizați clasa de răspuns la tabel.

  Cum afișez tabele mari în HTML?

  tl;dr – Pentru a accelera încărcarea unui tabel HTML mare pe client, începeți cu tabelul CSS setat să afișeze: niciunul; . Odată ce documentul este gata, setați-l din nou pentru a afișa: tabel; . Acest lucru a redus timpul meu de randare pe partea clientului de la 60 de secunde la 6 secunde pe un tabel cu ~ 400.000 de celule.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE