fbpx
4.8 C
New York City
miercuri, decembrie 6, 2023

Cum faci un videoclip pe vsco?

Similar cu modul în care ați edita o fotografie, atingeți pictograma plus din colțul din dreapta sus al studioului dvs. De acolo, găsiți fila „Video” și selectați un videoclip pe care doriți să îl editați și să îl postați. După ce ați ales o presetare și ați terminat editarea, atingeți butonul următor pentru a salva videoclipul în camera foto.

În plus, Cum faci editări video pe VSCO? Pentru a folosi funcția, membrii lansează aplicația, apoi atingeți bannerul din Studioul lor, unde este anunțat instrumentul de editare video. Videoclipurile din camera foto a telefonului dvs. vor apărea apoi aici în Studio și îl puteți alege pe cel pe care doriți să îl editați.

Apoi, Cum faci un videoclip VSCO fără să plătești? Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația DSCO, în care vă permite să luați videoclipul de pe acesta, astfel încât să puteți încărca apoi în VSCO. Lucrul tare este că este și gratuit!

Întrebări frecvente:

Cum încarci videoclipuri pe VSCO?

Pentru a posta videoclipul pe VSCO, atingeți pictograma + Import din Studio, atingeți secțiunea „Videoclipuri” pentru a vă localiza videoclipul și atingeți „Postează” în colțul din dreapta jos.

Cum salvezi un videoclip VSCO fără a-l posta?

Comutarea opțiunilor „Salvare în camera foto” și „Postează în VSCO” în poziția dezactivată vă va permite să salvați o schiță a fotografiei dvs. în Studio fără a exporta o copie în camera foto/Galerie sau a posta în profilul dvs. VSCO.

Cât de lungă un videoclip poți posta pe VSCO?

Ei pot alege să-și realizeze creația într-un raport de aspect portret, peisaj sau pătrat și pot selecta dintre fotografii sau videoclipuri din camera foto pentru a le adăuga la scena lor. Ei pot apoi extinde acea scenă în mai multe momente, de până la două minute, astfel încât întregul colaj se schimbă.

VSCO editează videoclipuri?

Editarea video este inclusă într-un abonament VSCO care este disponibil atât pe iOS, cât și pe Android.

De ce imaginile mele VSCO sunt neclare?

Compresia standard de la procesarea imaginii Apple și Android pe care se bazează VSCO va aplica imaginii compresie sau reducerea dimensiunii fișierului. Acest lucru va reduce ușor dimensiunea fișierului imaginii exportate de la VSCO. … Acest lucru nu ar trebui să aibă niciun efect vizibil asupra calității imaginii dvs. de pe dispozitivul dvs. mobil.

  Dsco sunt gratuite?

  DSCO este o nouă funcționalitate premium care vă permite să importați, editați și postați videoclipuri pe care le puteți reutiliza mai târziu în Instagram sau în alte aplicații. A fost disponibil pe iOS de ceva vreme și vine în sfârșit pe Android.

  Cum faci un GIF de la VSCO?

  Pentru a crea GIF-uri (numite DSCO în cadrul aplicației), veți apăsa pur și simplu deschideți aplicația pentru cameră, atingeți DSCO, apoi apăsați și mențineți apăsat cercul curcubeu care pare să înregistreze. Scurtul videoclip va fi apoi prezentat într-o buclă.

  Pot să fac un film de fundal?

  Puteți seta un videoclip ca fundal pe majoritatea dispozitivelor Android utilizând una dintre mai multe aplicații gratuite. Dacă aveți un dispozitiv Samsung, puteți utiliza aplicația Galerie încorporată pentru a seta un videoclip ca fundal pentru ecranul de blocare, fără a descărca aplicații suplimentare.

  Puteți face un videoclip pentru ecranul dvs. de blocare iPhone?

  Pentru a utiliza un tapet video pe iPhone, selectați orice clip video pe care l-ați capturat folosind funcția Live Photo din aplicația pentru cameră pentru iPhone. Accesați Setări > Imagine de fundal. … Alegeți Setați în colțul din dreapta jos când sunteți gata să faceți videoclipul tapet pentru iPhone. Selectați Setați ecranul de blocare, Setați ecranul de pornire sau Setați ambele.

   De ce nu pot posta pe VSCO?

   În primul rând, actualizați aplicația VSCO și sistemul de operare la cele mai recente versiuni și încercați să postați din nou videoclipul pe VSCO. Dacă acest lucru nu ajută, mai jos sunt cerințele pentru ca un videoclip să fie postat cu succes pe VSCO. 2. Dimensiunea fișierului video trebuie să fie între 1 kb și 1 gb.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE