fbpx
16.7 C
New York City
miercuri, aprilie 10, 2024

Cum folosesc pictogramele Font Awesome 5?

Pentru a utiliza pictogramele Font Awesome 5 gratuit, puteți alege să descărcați biblioteca Font Awesome sau vă puteți crea un cont la Font Awesome și puteți obține un cod (numit KIT CODE) pe care să îl utilizați când adăugați Font Awesome pe web. pagină.

La fel, Câte pictograme există în Font Awesome? Font Awesome a crescut la 7.864 de pictograme și continuă să adauge cele mai populare și necesare pictograme – cu și mai multe în versiunea 6.

De asemenea întrebarea este, Pictogramele Font Awesome sunt gratuite? Font Awesome Free este gratuit, open source și prietenos cu GPL. Îl puteți folosi pentru proiecte comerciale, proiecte open source sau aproape orice doriți.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Cum obțin pictogramele Font Awesome?

Plasați pictogramele Font Awesome folosind prefixul fa și numele pictogramei.

Font Awesome 4.7 este gratuit?

Font Awesome este complet gratuit pentru uz comercial.

Font Awesome 5 este gratuit?

Fiecare pictogramă de stil solid din această versiune este gratuită și este deschisă.

Ce este fabulos în Font Awesome?

stilul mărcilor (fab)

Pot folosi Font Awesome pentru uz comercial?

Font Awesome este complet open source și este prietenos cu GPL. Îl puteți folosi pentru proiecte comerciale, proiecte open source sau pentru orice doriți.

Cine deține Font Awesome?

Dave Gandy – Fondator – Font Awesome | LinkedIn.

Pictogramele bootstrap sunt gratuite?

Pictograme Bootstrap

Unul dintre beneficiile uimitoare ale utilizării Bootstrap este că vine cu o bibliotecă de pictograme gratuită. Bootstrap Icons este o bibliotecă fantastică de pictograme, foarte potrivită pentru componentele Bootstrap. Aceste pictograme sunt gratuite și open source.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE