fbpx
4.8 C
New York City
marți, decembrie 5, 2023

Cum funcționează căutarea vizuală pe Pinterest?

Funcția de căutare vizuală a Pinterest, numită Lens, permite utilizatorilor să caute articolele pe care le-au capturat într-o fotografie cu camera telefonului lor. De asemenea, utilizatorii pot încărca fotografii existente din camera foto. Acum, Pinterest va începe să afișeze pini care pot fi cumpărați în rezultatele căutării vizuale.

În mod similar, Cum funcționează căutarea de fotografii Pinterest? Atingeți pictograma roșie a camerei pentru a face o fotografie a obiectului pe care doriți să-l căutați. Aplicația va încerca să identifice obiectul și să vă arate pinii aferenti. De asemenea, puteți alege cuvinte cheie pentru a ghida aplicația către indicatorii pe care doriți să le vedeți. și cu locuri pentru a obține idei de călătorie.

La fel, Cum funcționează obiectivul Pinterest? Lens vă permite să descoperi idei inspirate din orice spre care îndreptați camera dvs. Pinterest. Obțineți un ingredient pentru a descoperi rețete pe care le veți îndrăgi sau îndreptați camera către stilul de stradă al cuiva pentru a găsi articolele de care aveți nevoie pentru a vă stârni aspectul.

Întrebări frecvente:

Pinterest este un motor de căutare vizual?

Pinterest este adesea menționat ca un motor de căutare de imagini, dar este de fapt o platformă autonomă, cu reguli proprii. … De altfel, o căutare vizuală este foarte ușor de început pe Pinterest: lansați aplicația pe smartphone și faceți clic pe pictograma camerei din dreapta sus a barei de căutare.

  Pinterest a scăpat de căutarea vizuală?

  Cum să dezactivezi „Căutarea vizuală” enervantă a aplicației Pinterest – Quora. Nu există nicio modalitate de a scăpa de căutarea vizuală, deoarece este încorporată în platforma lor. Mai mult de 2 miliarde de căutări sunt efectuate în fiecare lună pe Pinterest. Cu oameni care caută inspirație, personalizate pentru gusturile și interesele unice ale fiecăruia.

  Pot folosi o imagine Pinterest?

  Cu excepția cazurilor neobișnuite, Pinterest nu este deținătorul drepturilor de autor asupra imaginilor pe care utilizatorii le fixează pe site. Acolo unde este necesar, ar trebui să obțineți permisiunea de a utiliza o imagine de la proprietarul drepturilor de autor.

  De unde provin fotografiile Pinterest?

  Înainte de Pinterest, oamenii au trecut prin reviste, au tăiat imaginile lor preferate și le-au lipit în cărți vechi sau le-au fixat pe plăci de plută. Pinterest este o formă digitală a acestui lucru. Este o modalitate de a captura și salva imagini de pe tot internetul pe o singură pagină personală mare.

  Cum găsesc sursa originală a unei imagini pe Pinterest?

  Faceți clic dreapta pe imagine din Pin și selectați „Copiați adresa URL a imaginii”. Apoi mergeți la http://images.google.com/ și faceți clic pe pictograma camerei din bara de căutare. Lipiți adresa URL a imaginii, apăsați Căutare și răsfoiți rezultatele până când găsiți sursa originală a imaginii. 2. Răsfoiți Pinterest fără comentarii.

  Unde este obiectivul pe Pinterest?

  Pinterest a revenit la cumpărături cu o nouă filă „Magazin” în rezultatele căutării camerei Lens. Începând de astăzi, veți putea să atingeți camera în bara de căutare, să faceți sau să încărcați o fotografie și apoi să vedeți fila Magazin cu un feed de Pinuri bazate pe produsele identificate în imaginea respectivă.

  Ce face camera de pe Pinterest?

  Noua adăugare a aplicației vă permite să utilizați camera pentru a identifica decorul, îmbrăcămintea și mâncarea pe care le vedeți în lumea reală. Îndreptând camera către o pereche de pantofi, de exemplu, veți putea vedea stiluri similare pe Pinterest și veți obține idei despre cum să le purtați.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE