fbpx
-1.5 C
New York City
duminică, martie 19, 2023

Cum funcționează rezultatele căutării pe youtube?

„La fel ca motorul de căutare Google, căutarea pe YouTube se străduiește să scoată la suprafață cele mai relevante rezultate în funcție de interogările de cuvinte cheie. Videoclipurile sunt clasate în funcție de o varietate de factori, inclusiv cât de bine se potrivesc titlul, descrierea și conținutul video cu interogarea spectatorului.” … Titlul și miniatura videoclipului dvs. vă pot afecta, de asemenea, clasamentul.

  Apoi, Ce sunt rezultatele căutării YouTube? Căutarea pe YouTube încearcă să vă arate cele mai relevante rezultate. Rezultatele pot include videoclipuri, canale, liste de redare și streamuri live. Este posibil să nu vă găsiți canalul în partea de sus a rezultatelor căutării dacă: Numele canalului este folosit în mod obișnuit în titlurile videoclipurilor. Aveți un nume de canal comun.

  Având în vedere acest lucru, Recomandă YouTube videoclipuri bazate pe căutări Google? Activitatea ta pe YouTube, Google și Chrome poate influența rezultatele căutării pe YouTube, recomandările de pe pagina de pornire, notificările în aplicație și videoclipurile sugerate, printre alte locuri. … Puteți elimina anumite videoclipuri din istoricul vizionărilor și căutările din istoricul căutărilor.

   Întrebări frecvente:

   Care este algoritmul YouTube actual?

   Algoritmul YouTube este de fapt doi algoritmi – algoritmul paginii de pornire și algoritmul videoclipurilor sugerate. Cei doi algoritmi sunt denumiți sistem de recomandare. Majoritatea traficului video este generat de sistemul de recomandare YouTube, nu de rezultatele căutării.

   Cum găsesc canalul YouTube al cuiva?

   Introdu numele prietenului sau numele de utilizator în bara de căutare YouTube. Dacă prietenul tău și-a atașat numele real contului său YouTube, îl vei putea găsi prin funcția de căutare. Dacă știți numele de utilizator al prietenului dvs., îl puteți introduce și în bara de căutare.

   Ce este în neregulă cu algoritmul YouTube?

   De ani de zile, algoritmul de recomandare a videoclipurilor YouTube a fost acuzat că a alimentat un sac de probleme societății prin hrănirea utilizatorilor cu o dietă amplificată de inteligență artificială, cu discursuri instigatoare la ură, extremism politic și/sau conspirație/dezinformare pentru motivul profitor de a încerca să păstreze miliarde de ochi. lipit de inventarul publicitar.

   Cât timp durează până când algoritmul YouTube funcționează?

   YouTube se bazează pe proprietarii de videoclipuri pentru a spune algoritmului despre ce este videoclipul, ceea ce se face de obicei prin inserarea de cuvinte cheie relevante și etichete YouTube în videoclipuri. Aceasta înseamnă că primele 48 până la 72 de ore sunt cruciale pentru succesul videoclipului tău și pentru clasarea acestuia (odată ce a fost încărcat pe platformă).

   Câte vizionări ar trebui să obțină primul tău videoclip YouTube?

   Din câte știu, numărul mediu de vizionări pe care le primește un videoclip pe YouTube este între 150-300 pentru majoritatea canalelor. Aceasta înseamnă că, dacă doriți să vă mențineți videoclipurile în conformitate cu așteptările și să evitați reacțiile spectatorilor care se simt dezamăgiți de conținutul dvs., este important să nu promiteți prea mult sau să nu livrați.

   Related Articles

   URMĂREȘTE-NE

   4,173FaniÎmi place
   1,347CititoriConectați-vă
   2,421AbonațiAbonați-vă

   ARTICOLE POPULARE