fbpx
14.4 C
New York City
vineri, aprilie 12, 2024

Cum găsesc articole de jurnal?

Puteți găsi articole de jurnal exploatând bibliografiile surselor pe care le aveți deja, căutând articole pe tema dvs. în bazele de date ale Bibliotecii sau folosind motoarele de căutare, inclusiv Google Scholar.

Pe lângă asta, Care este cel mai simplu mod de a găsi un articol de jurnal?
Cel mai simplu mod de a găsi articole de jurnal despre un subiect este să căutați în Summon. Acest serviciu caută articole din toate revistele acoperite de abonamentele noastre.

Apoi, Unde pot găsi articole de jurnal credibile?
Câteva exemple excelente de site-uri web de încredere pentru articole de jurnal includ Google Scholar, Oxford Academic, Microsoft Academic, Cornell University Library și SAGE Publishing.

Întrebări frecvente:

Sunt toate articolele de jurnal credibile?

Articolele din reviste academice, revizuite de colegi, academice și cu arbitraj sunt mai credibile decât articolele din reviste populare sau comerciale („reviste”), deoarece au trecut prin cel mai riguros proces de revizuire. De asemenea, au cele mai multe referințe sau citări.

Ce este un exemplu de articol de jurnal?

Articolele din jurnal sunt mai scurte decât cărțile și sunt scrise despre subiecte foarte specifice. Un jurnal este o colecție de articole (precum o revistă) care este publicată în mod regulat pe tot parcursul anului. Jurnalele prezintă cele mai recente cercetări, iar articolele din jurnale sunt scrise de experți, pentru experți.

Care este diferența dintre un jurnal și un articol?

Un „jurnal” sau „jurnal academic” este un periodic academic destinat specialiștilor și cercetătorilor. Articolele sunt scrise în general de experți în domeniu, folosind un limbaj mai tehnic. Acestea conțin cercetări originale, concluzii bazate pe date, note de subsol sau note de final și adesea un rezumat sau bibliografie.

Cum descarc un articol?

Folosind telefonul Android

Apăsați lung pe o poveste și selectați „Descărcați” pentru a salva un articol pe Android.

Unde găsești editorul unui articol de jurnal?

Titlul cărții, editorul și locul publicării ar trebui să apară pe „pagina de titlu” a cărții, de obicei una dintre primele pagini. Vezi exemplul de mai jos. Data publicării poate fi, de asemenea, aici sau pe pagina de drepturi de autor, de obicei următoarea pagină a cărții.

Este un articol un jurnal sau un site web?

Un articol se referă la o proză, adesea inclusă în diferite publicații, cum ar fi ziare sau reviste. Jurnalul este o publicație academică care constă în studii academice, realizări și informații referitoare la o anumită disciplină.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE