fbpx
21.6 C
New York City
duminică, mai 19, 2024

Cum găsesc grupuri de știri?

NZB este un format de fișier bazat pe XML pentru preluarea postărilor de pe serverele NNTP (Usenet). Formatul a fost conceput de dezvoltatorii indexului Usenet Newzbin.com. NZB este eficient atunci când este utilizat cu site-uri web capabile de căutare. Aceste site-uri web creează fișiere NZB din ceea ce este necesar pentru a fi descărcat.

Având în vedere acest lucru, Ce s-a întâmplat cu grupurile de știri de pe Internet?
Microsoft și-a închis serverul de știri în iunie 2010, oferind acum suport pentru produsele sale pe forumuri. Unii utilizatori preferă să folosească termenul „Usenet” pentru a se referi doar la ierarhiile Big Eight; altele includ alt. * de asemenea.

De asemenea întrebarea este, Cum accesez Usenet?
Pentru a accesa grupurile de știri Usenet, va trebui să vă abonați la un fel de furnizor de servicii Usenet. Acestea variază în funcție de timpul lor de păstrare sau de durata în care arhivele rămân online, de numărul de grupuri de știri la care oferă acces, de limitele de încărcare și de partajare a fișierelor și multe altele.

Întrebări frecvente:

Cum accesez grupurile de știri Usenet?

Accesarea grupurilor de știri

Dacă furnizorul dvs. de servicii Internet (ISP) oferă acces la un server de știri, puteți citi grupuri de știri cu cititori de știri, cum ar fi trn sau tin, sau puteți utiliza un cititor de știri pentru desktop, cum ar fi Thunderbird sau Outlook Express.

Cum deschid un fișier NZB în Windows 10?

De obicei, fișierele NZB nu sunt destinate să fie deschise. În schimb, acestea sunt menite să fie importate într-un client Usenet și utilizate pentru a descărca o postare Usenet. De exemplu, în clientul SABnzbd (multplatform), puteți importa un fișier NZB făcând clic pe butonul Adăugare aflat în secțiunea Adăugare fișier a ecranului de pornire al aplicației.

Fișierele NZB sunt sigure?

Deoarece este destul de obscur, mulți oameni se gândesc la întrebarea: este Usenet sigur? Răspunsul scurt este, da, este la fel de sigur ca orice altă formă de internet. Poate avea parte de utilizatori putrezi, spam, fișiere rău intenționate, link-uri de phishing etc.

Ce este NZB Hydra?

NZBHydra este o meta căutare pentru indexare NZB. Oferă acces ușor la o serie de indexare brute și newznab. Puteți să căutați toate indexatoarele dintr-un singur loc și să o utilizați ca sursă de indexare pentru instrumente precum Sonarr sau CouchPotato.

Când au început grupurile de știri și poșta electronică Usenet?

USENET a început în 1979, când doi studenți absolvenți de la Universitatea Duke din Durham, Carolina de Nord, Tom Truscott și Jim Ellis, au venit cu o modalitate de a schimba mesaje și fișiere între computere folosind protocolul de copiere UNIX-to-UNIX (UUCP).

Ce este NZB SpotWeb?

SpotWeb permite căutarea, filtrarea și vizualizarea spoturilor și comentariilor. Se integrează cu programe de descărcare NZB, cum ar fi NZBget și SABnzbd+, pentru a descărca fișierele binare de pe Usenet.

Articolul precedent
Articolul următor

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE