fbpx
4.8 C
New York City
miercuri, decembrie 6, 2023

Cum găsesc imagini anime?

Accesați Google Images, faceți clic pe pictograma camerei și fie încărcați, fie inserați adresa URL a imaginii pentru a căuta invers în imaginea dvs. Dacă saucenao nu funcționează și imaginea este decupată, utilizați yandex sau google etc. pentru a găsi imaginea nedecupată și apoi încercați din nou saucenao.

În mod similar, Cum găsesc anime fără să știu numele?
Cea mai bună parte este că nu trebuie să cauți un nume, poți derula printr-un set fără sfârșit de capturi de ecran randomizate luate din diferite anime. În cazul tău, din moment ce ai uitat numele anime-ului – odată ce vezi o imagine pe care o recunoști, tot ce trebuie să faci este să dai clic pe ea și îți va spune din ce anime este.

Pe lângă asta, MyAnimeList este legal?
Myanimelist este sigur și legal. Nu este un site pentru a viziona anime, ci un site cu informații despre anime, urmărire anime etc. Cu toate acestea, este un singur portal care ne permite să găsim anime-ul în platforma legală.

Întrebări frecvente:

Care site de anime are cele mai multe anime?

Dintre serviciile independente, Crunchyroll conduce în prezent pachetul cu aproximativ 1.200 de serii anime. Funimation are, de asemenea, o colecție considerabilă, cu aproape 600 de spectacole. Pentru ReelGood, Hulu se află în spatele acestor două servicii, cu aproximativ 230 de emisiuni și filme Anime combinate.

Care sunt cei 3 mari din anime?

The Big Three se referă la trei anime foarte lungi și foarte populare, Naruto, Bleach și One Piece. The Big Three a fost un termen folosit pentru a descrie cele mai populare trei serii de alergare din timpul epocii lor de aur din perioada Jump de la mijlocul anilor 2000 – One Piece, Naruto și Bleach.

Pentru ce se folosește MyAnimeList?

MyAnimeList, adesea prescurtat ca MAL, este un site de rețele sociale anime și manga și aplicație de catalogare socială, condus de voluntari. Site-ul oferă utilizatorilor săi un sistem de tip listă pentru a organiza și a marca anime și manga.

Funimarea vă dă viruși?

Răspuns inițial: Funimation este legitim și sigur pentru a viziona anime? Da. Este sigur și legitim. Și nu va trebui să întâlniți reclame, așa cum faceți cu locuri precum 9anime sau Eflix.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE