fbpx
7.9 C
New York City
joi, aprilie 18, 2024

Cum îmi accesez contul de afaceri în aplicația barclays?

Cum pot vedea cardul meu comercial Barclaycard în aplicația mea Barclays Mobile Banking? Pentru a vedea cardul dvs. comercial Barclaycard în aplicația dvs. Barclays Mobile Banking, accesați „Gestionarea contului”, selectați „Setări” și apoi „Afișați sau ascundeți conturile”. Apoi selectați fila Afaceri și bifați caseta de lângă cardul dvs. comercial.

Pe lângă asta, De ce nu pot vedea contul meu de afaceri în aplicația mea Barclays? Dacă nu puteți vedea un cont de afaceri în aplicație, este posibil să fie pentru că nu sunteți singurul semnatar al contului. Dacă acesta este cazul, va trebui ca toți semnatarii să semneze un formular de exonerare de servicii bancare mobile care vă oferă acces mobil la cont.

În ceea ce privește acest, Pot adăuga un cont Business în aplicația mea Barclays? Îmi pot înregistra conturile de afaceri pentru aplicația Barclays? Da, poti.

Întrebări frecvente:

Cum adaug un alt cont la aplicația mea mobilă Barclays?

Totul se află în aplicația dvs. Barclays

Puteți adăuga un cont de la o altă bancă conectându-vă la aplicația dvs. și atingând „Mai multe”, „Gestionați conturile”, „Adăugați un cont” și alegând „Un cont de la o altă bancă”. Se aplică termeni și condiții3.

De ce nu se afișează Barclaycard în aplicația Barclays?

Dacă v-ați înregistrat pentru aplicația Barclays și puteți vedea celelalte conturi Barclays în aplicație, dar nu și cardul dvs. Barclay, luați legătura folosind funcția de chat din aplicația noastră, astfel încât să putem analiza acest lucru pentru dvs.

Puteți avea 2 conturi în aplicația Barclays?

Da, ambii deținători de cont comun își pot înregistra contul în aplicația Barclays pe telefoane diferite, atâta timp cât celălalt deținător de cont este bucuros să facă acest lucru.

Puteți crea un cont de afaceri online?

Deschiderea unui cont curent de afaceri online este, în general, mai rapidă și mai ușoară decât vizitarea unei sucursale și aplicarea personală. Deși procesul va varia ușor în funcție de banca individuală, ar trebui să puteți completa și trimite cererea dvs. online în câteva minute.

Pot adăuga numele companiei mele în contul meu bancar?

Dacă operați o întreprindere unică, este posibil să adăugați numele companiei dvs. în contul dvs. de control personal. Cu toate acestea, dacă operați ca corporație sau societate cu răspundere limitată (LLC), afacerea dvs. este o entitate separată și trebuie să aibă propriile conturi.

Puteți conecta un cont bancar personal și cel de afaceri?

Cel mai simplu mod de a conecta conturile de afaceri și cele personale este să le deschideți în cadrul aceleiași bănci sau uniuni de credit. Cereți titularului contului să le conecteze, iar atunci când vă conectați, veți avea opțiunea de a transfera bani acolo unde aveți nevoie și când aveți nevoie.

Aplicația Barclays este aceeași cu Online Banking?

Veți avea nevoie de un cont curent Barclays și să fiți înregistrat la Barclays Online Banking pentru a accesa aplicația Barclays. Accesul la aplicație depinde de acoperirea rețelei a furnizorului dvs. de servicii de telefonie mobilă și de abonamentul dvs. cu acesta pentru internet mobil/wireless.

Pot folosi contul meu personal Barclays pentru afaceri?

Da, puteți folosi un cont bancar personal pentru afaceri.

Barclaycard business are o aplicație?

Noua aplicație Barclaycard for Business este aici pentru a facilita gestionarea cardului pentru deținătorii de carduri Barclaycard Business. Aplicația are o serie de funcții care îi ajută pe deținătorii de card să păstreze controlul asupra cheltuielilor lor, cu acces 24/7 la informațiile cardului lor de pe telefonul mobil.

Aplicația Barclays și Barclaycard este aceeași?

Nu, trebuie să aveți un cont curent Barclays – personal sau de afaceri – pentru a vă înregistra în aplicația Barclays. Puteți, totuși, să vă înregistrați pentru aplicația Barclaycard pentru a vă gestiona contul personal de card de credit de pe mobil. Aceasta oferă aceleași caracteristici ca aplicația Barclays.

Cum îmi conectez cardul Barclaycard la aplicația mea Barclays?

După ce v-ați conectat la aplicație folosind parola dvs. securizată, navigați la zona Conturile mele. Selectați Barclaycard din lista conturilor dvs. Apoi puteți selecta Pay My Card Bill din acest ecran și introduceți suma pe care doriți să o plătiți.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE