fbpx
14.5 C
New York City
duminică, decembrie 10, 2023

Cum îmi arăt designul web într-un portofoliu?

Cea mai simplă modalitate de a prezenta un design web într-un portofoliu este postarea unei imagini de ecran. Poate fi o captură de ecran reală sau poate fi un export frumos din Photoshop, Illustrator, InDesign sau Sketch. Acest stil de prezentare permite spectatorilor să vadă designul complet al site-ului web în toate detaliile sale – sau nu?

Apoi, Ce ar trebui inclus într-un portofoliu de web design?
Portofoliile de web design pot include orice, de la site-uri web live pe care designerul le-a construit, exemple de proiecte, studii de caz, șabloane de web design sau chiar active la scară mai mică, cum ar fi design de tipografie, ilustrații, logo-uri etc.

Având în vedere acest lucru, Cum ar trebui să arate un portofoliu?
Portofoliul dvs. ar trebui să conțină imagini de ansamblu scrise și vizuale ale proiectelor și lucrărilor semnificative pe care le-ați gestionat sau în care ați fost implicat. De asemenea, ar trebui să includă o perspectivă asupra abilităților pe care le aveți, metodelor pe care le-ați folosit, impactul muncii dvs., împreună cu orice rezultate relevante și/sau lecții pe care le-ați învățat.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Care sunt cele 3 tipuri de site-uri web?

Proiectarea web este de trei feluri, anume static, dinamic sau CMS și eCommerce. Alegerea tipului de design al site-ului se bazează pe tipul de afacere și necesitatea antreprenorilor. Fiecare dintre aceste site-uri și să fie proiectat și dezvoltat pe diverse platforme.

Pot folosi logo-ul clienților mei pe site-ul meu?

Folosirea numelor și siglelor clienților dvs. pe materialele de marketing și pe site-urile dvs. web poate fi o modalitate excelentă de a crește credibilitatea companiei dvs. Cu toate acestea, utilizarea logo-urilor fără permisiune constituie încălcare a mărcii comerciale și poate duce la pierderea clienților sau chiar la un proces.

Pot folosi sigla companiei pe site-ul meu?

Da, poti. Logo-urile sunt ca niște fețe. Ei reprezintă compania ca mijloc de identificare. Siglele sunt protejate de legile mărcilor comerciale, nu de drepturile de autor.

Pot afișa sigla unei companii pe site-ul meu?

Logos: Regula generală

Regula generală este să nu presupuneți că aveți permisiunea de a utiliza sigla altei companii sau persoane. Terții sunt sfătuiți să nu folosească logo-ul altuia în niciun scop, cu excepția cazurilor specificate în mod specific prin licență, acord semnat sau altă permisiune scrisă cu o anumită companie sau persoană.

Care sunt cele 4 etape ale designului web?

Deci, procesul de web design la RubyGarage include patru faze majore: descoperirea proiectului, ideea și arhitectura informațiilor, proiectarea interfeței cu utilizatorul și testarea și evaluarea după lansare. Să aprofundăm ce include fiecare fază și ce rezultate veți obține.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE