fbpx
8.1 C
New York City
luni, decembrie 4, 2023

Cum îmi fac componenta de reacție receptivă?

Începeți cu reactie-responsive

În primul rând, începeți prin a crea un nou proiect React fără dependențe. Vom efectua o instalare npm a pachetului react-responsive cu npm i -S react-responsive . Doar ca să știți, reactie-responsive anticipează diferite cazuri de utilizare, astfel încât să-l putem folosi cu Hooks sau cu componente.

În ceea ce privește acest lucru, Cum faci ca o componentă să răspundă? Pentru a face o componentă să răspundă la containerul său, trebuie doar să o înfășurăm într-un element cu acest atribut și lăsați-vă CSS-ul să facă restul! Notă: dacă doriți să utilizați puncte de întrerupere personalizate pe bază de container, puteți! Consultați demonstrația cu puncte de întrerupere personalizate pentru un exemplu.

În ceea ce privește acest lucru, Cum faci textul să răspundă în react JS? Alegeți dimensiunea fontului care vă place pentru vizualizarea curentă pe care o aveți (asigurați-vă că arată bine pentru dispozitivul curent pe care îl utilizați în simulator). importați { Dimensions } din „react-native” și definiți lățimea din afara componentei astfel: let width = Dimensions.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Ce este o componentă receptivă?

Chris Coyier pe 28 februarie 2018. Interogări Container, ca în, capacitatea de a stila elemente pe baza valorilor unui anumit element, cum ar fi lățimea și înălțimea acestuia. Avem interogări media, dar acestea se bazează pe vizualizare, nu pe elemente individuale.

React bootstrap răspunde?

React Bootstrap este ideal pentru a crea aplicații React receptive și rapide, fără dependențe și descărcări inutile. Deoarece Bootstrap a fost reproiectat special pentru React, are o senzație aproape „nativă”.

Care sunt componentele designului web responsive?

Designul web responsive este împărțit în trei componente principale: interogarea media, browserul web și interfața web responsive în sine.

Cum se utilizează SVG în react-native?

Redarea formelor SVG în React Native

Deschideți proiectul în editorul dvs. favorit și începeți prin a importa componentele Svg și Circle din react-native-svg, așa cum se arată mai jos. import Svg, { Cerc } din „react-native-svg”; Componenta este o componentă părinte care este necesară pentru a reda orice formă SVG.

Reactjs este compatibil cu dispozitivele mobile?

Trucuri pentru a vă menține site-ul React Mobile Friendly. React oferă front-end-ului dvs. o arhitectură de componente simplă, fără stat și declarativă, care vă face aplicația ușor de înțeles și extins pe măsură ce crește de la 20 la 20.000 de linii de cod.

Este UI material responsive?

Interfața de utilizare receptivă a materialelor design se bazează pe un aspect al grilei cu 12 coloane. Această grilă creează consistență vizuală între aspecte, permițând în același timp flexibilitate într-o mare varietate de modele.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE