fbpx
14.6 C
New York City
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Cum îmi personalizez pagina de pornire Elementor?

Pentru a începe, creați o pagină nouă în tabloul de bord WordPress și faceți clic pe butonul Editați cu Elementor. Apoi, modificați aspectul paginii la Elementor Canvas pentru a crea o tablă goală pentru pagina dvs. de pornire fără niciun element al temei. Apoi, sunteți gata să începeți să vă creați site-ul web al companiei.

De asemenea întrebarea este, Cum îmi personalizez pagina de pornire WordPress? Puteți face acest lucru accesând Setări » Pagina de citire din zona de administrare WordPress. Apoi, trebuie să selectați opțiunea „O pagină statică” din secțiunea „Afișează pagina dvs. de pornire”. După aceea, mergeți mai departe și selectați paginile dvs. de pornire și de blog. Nu uitați să faceți clic pe butonul „Salvați modificările” pentru a vă stoca setările.

De asemenea oamenii întreabă, Cum schimb șablonul în pânza Elementor? Cum functioneaza. Pentru a implementa șablonul Canvas, accesați tabloul de bord al paginii WordPress, iar în caseta de atribute de pagină, sub șablon, alegeți șablonul Elementor Canvas. Acum editați pagina cu Elementor și veți vedea întreaga pagină în interiorul editorului.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Cum setați un container într-un Elementor?

Accesați pagina de setări Elementor, sub „Setări de stil” > „Lățimea conținutului” puteți seta lățimea implicită a zonei de conținut. Această funcție este cea mai simplă modalitate de a crea o pagină cu lățime completă în WordPress.

Cum schimb prima pagină a unui Elementor în WordPress?

Înlocuirea paginii de pornire curente în câteva secunde

În acest pas, accesați Tabloul de bord> Setări> Citire. Acolo, veți vedea opțiunea Afișează pagina dvs. de pornire în partea de sus. De acolo, selectați a doua opțiune O pagină statică și selectați Pagina de pornire. De asemenea, puteți selecta pagina Postare, să continuăm cu setările curente.

De ce nu pot edita pagina mea de pornire în WordPress?

Trebuie să creați și să publicați pagina de întâmpinare și apoi să o setați ca „prima pagină statică” la setări > citire. Dacă doriți ca o pagină de blog să arate și postări, trebuie să creați și o pagină de blog și să o publicați, apoi să o setați ca pagină „postări” la setări > citire. Multumesc mult!

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE