fbpx
25.2 C
New York City
luni, iunie 24, 2024

Cum îmi pot face VSCode mai rapid?

Windows: Ctrl + Shift + P. MacOS: Comandă + Shift + P.

Având în vedere acest lucru, De ce este codul meu VS atât de lent?
Este posibil să aveți extensii instalate care încetinesc Visual Studio. Pentru ajutor privind gestionarea extensiilor pentru a îmbunătăți performanța, consultați Modificarea setărilor extensiilor pentru a îmbunătăți performanța. În mod similar, este posibil să aveți ferestre de instrumente care încetinesc Visual Studio.

La fel, VSCode este greu?
Visual Studio Code este o descărcare mică (< 200 MB) și are o amprentă pe disc de < 500 MB. VS Code este ușor și ar trebui să ruleze cu ușurință pe hardware-ul actual. Vă recomandăm: procesor de 1,6 GHz sau mai rapid.

Întrebări frecvente:

Cum faceți VSCode mai rapid Ubuntu?

încercați să dezinstalați extensiile neimportante sau să faceți un sacrificiu pentru a reduce numărul total. încercați să utilizați alt driver grafic. folosiți cele open-source, încercați performanța. folosiți cele proprietare, încercați performanța.

Este VSCode bun pentru proiecte mari?

VSCode este fantastic pentru proiecte mari. Am nevoie de roțile de antrenament Intellisense în orice moment, altfel nu aș face nimic.

Visual Studio este rapid?

Visual Studio este conceput pentru a porni cât mai rapid și eficient posibil. Cu toate acestea, anumite extensii Visual Studio și ferestre de instrumente pot afecta negativ timpul de pornire atunci când sunt încărcate. Puteți controla comportamentul extensiilor lente și al ferestrelor de instrumente în caseta de dialog Manage Visual Studio Performance.

De ce este Vscode mai rapid?

Spre deosebire de mulți alți editori de cod, Visual Studio Code are un depanator încorporat, făcând fluxul de dezvoltare mai puțin „clic” și menține o singură vizualizare cu cod și depanator. Acest lucru face procesul de urmărire a erorilor și rularea codului mult mai ușor și mai rapid.

Cum repar IntelliSense lent?

Intellisense este prea lent, iar studioul vizual 2019 se blochează după deschidere mai mult de 30 de minute. O remediere pentru această problemă a fost lansată în actualizarea Visual Studio 2019 16.1! Instalați cea mai recentă versiune de pe https://visualstudio.microsoft.com/downloads/ .

Cum se poate îmbunătăți VSCode pentru a vă îmbunătăți experiența?

Crearea și utilizarea fragmentelor

Pentru mai multe detalii despre crearea fragmentelor, consultați Crearea fragmentelor de cod în Visual Studio Code. Dacă lucrați cu React, veți dori, de asemenea, să verificați Write React Faster With Simple React Snippets.

Cum activez squiggles în VSCode?

Verificați dacă squiggles-urile sunt activate accesând panoul de setări (ctrl+virgulă), apoi căutați squiggles. Asigurați-vă că opțiunea este bifată și activată. Squiggles-urile provin de la motorul Intellisense.

Este suficient 4 GB pentru VS Code?

4 GB e ok, dar ai fi mai bine cu 8 GB sau 16 GB.

Este suficient 8 GB RAM pentru Visual Studio Code?

Depinde ce platforme folosești. De exemplu, dacă faceți codare de bază în scopuri academice pe software-uri precum atom, text sublim, cod VS sau orice alte platforme, atunci 8 GB este mai mult decât suficient.

Cum reduc RAM VS Code?

și creați un folder numit . vscode în rădăcina proiectului dvs. decât un fișier numit setări. json și inserați codul/JSON de mai sus, apoi reporniți VSCode. Acest lucru a eliberat toată memoria.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE