fbpx
19.9 C
New York City
luni, mai 29, 2023

Cum import o pictogramă în schiță?

Cu pluginul Sketch Icons, mergeți la Plugins -> Sketch Icons -> Import icons… și selectați folderul sau pictogramele dvs. De asemenea, puteți utiliza comanda rapidă de la tastatură Cmd + Shift + I. Setați o dimensiune a planului de desen, selectați o bibliotecă de culori și importați pictogramele.

De asemenea a fost întrebat, Cum fac o pictogramă dintr-un site web în Illustrator?
Lansați Illustrator și faceți clic pe butonul Creare nou sau apăsați Control+N (Windows) sau Command+N (macOS). Selectați fila Web și introduceți o dimensiune în partea dreaptă; am tastat 400 px pentru lățime și înălțime. Sfat: este util să lucrați într-un format pătrat atunci când creați modele de pictograme. Faceți clic pe Creare.

În mod similar, Cum pot face o pictogramă online gratuit?
Faceți clic pe butonul „Creați-vă propriul logo” și accesați instrumentul gratuit de creare a logo-ului. Căutați o pictogramă unică care se potrivește cu marca dvs. și adăugați-o pe pânză. Adăugați elementul de text și introduceți numele mărcii sau sloganul dvs. Personalizați textul: schimbați fontul, dimensiunea, culoarea, adăugați forme etc.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Cum creezi o pictogramă în HTML?

Pentru a insera o pictogramă, adăugați numele clasei de pictograme la orice element HTML inline. Elementele și sunt utilizate pe scară largă pentru a adăuga pictograme. Toate pictogramele din bibliotecile de pictograme de mai jos sunt pictograme vectoriale scalabile care pot fi personalizate cu CSS (dimensiune, culoare, umbră etc.)

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE POPULARE