fbpx
21.6 C
New York City
luni, mai 20, 2024

Cum import o pictogramă în schiță?

Cu pluginul Sketch Icons, mergeți la Plugins -> Sketch Icons -> Import icons… și selectați folderul sau pictogramele dvs. De asemenea, puteți utiliza comanda rapidă de la tastatură Cmd + Shift + I. Setați o dimensiune a planului de desen, selectați o bibliotecă de culori și importați pictogramele.

De asemenea a fost întrebat, Cum fac o pictogramă dintr-un site web în Illustrator?
Lansați Illustrator și faceți clic pe butonul Creare nou sau apăsați Control+N (Windows) sau Command+N (macOS). Selectați fila Web și introduceți o dimensiune în partea dreaptă; am tastat 400 px pentru lățime și înălțime. Sfat: este util să lucrați într-un format pătrat atunci când creați modele de pictograme. Faceți clic pe Creare.

În mod similar, Cum pot face o pictogramă online gratuit?
Faceți clic pe butonul „Creați-vă propriul logo” și accesați instrumentul gratuit de creare a logo-ului. Căutați o pictogramă unică care se potrivește cu marca dvs. și adăugați-o pe pânză. Adăugați elementul de text și introduceți numele mărcii sau sloganul dvs. Personalizați textul: schimbați fontul, dimensiunea, culoarea, adăugați forme etc.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Cum creezi o pictogramă în HTML?

Pentru a insera o pictogramă, adăugați numele clasei de pictograme la orice element HTML inline. Elementele și sunt utilizate pe scară largă pentru a adăuga pictograme. Toate pictogramele din bibliotecile de pictograme de mai jos sunt pictograme vectoriale scalabile care pot fi personalizate cu CSS (dimensiune, culoare, umbră etc.)

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE