fbpx
21.2 C
New York City
duminică, aprilie 14, 2024

Cum instalez reclame în aplicația mobilă Facebook?

Creați un cont publicitar

Din noua pagină, faceți clic pe aceeași săgeată în jos din colțul din dreapta sus al ecranului. Faceți clic pe Creare reclame. Pagina următoare vă va cere să vă alegeți obiectivul pentru publicitate. Alegeți Obțineți instalări ale aplicației dvs., apoi inserați adresa URL a App Store sau Play Store a aplicației.

De asemenea a fost întrebat, Ce este integrarea în Android?
Sistemele de integrare continuă vă permit să vă construiți și să testați automat aplicația de fiecare dată când verificați actualizări ale sistemului de control al sursei. Puteți folosi orice instrument de integrare continuă care poate iniția o versiune Gradle pentru a vă crea proiectele Android Studio.

Având în vedere acest lucru, Ce este Katana Facebook?
katana este numele de cod pentru aplicația Facebook pe dispozitivele Android, orca este pentru aplicația Messenger. Nu trebuie să eliminați aceste fișiere dacă doriți să continuați să utilizați programul. Cu toate acestea, când ați instalat singur programul, îl puteți dezinstala alături de aceste foldere.

Întrebări frecvente:

Facebook folosește Android Studio?

Configurare Android Studio

  • Pentru a utiliza SDK-ul Facebook într-un proiect Android Studio, adăugați SDK-ul ca dependență de construcție și importați SDK-ul. Selectați API 15: Android 4.0. 3 (IceCreamSandwich) sau mai mare și creați-vă noul proiect.

Cum văd anunțuri intercalate pe Android?

Anunțurile intercalate ar trebui să fie afișate în timpul pauzelor naturale în fluxul unei aplicații. Între nivelurile unui joc este un exemplu bun, sau după ce utilizatorul finalizează o sarcină. Pentru a afișa un interstițial, utilizați metoda show(). Buturuga.

Ce sunt reclamele banner Facebook?

Un banner este o mică reclamă bară care apare în partea de jos sau în partea de sus a conținutului dvs. Anunțurile banner măsoară, de obicei, 320 x 50, anunțurile dreptunghi medii, de obicei, 300 x 250. Evitați plasarea anunțurilor banner/dreptunghi medii peste text, imagine și alte părți ale aplicației pe care se poate face clic pentru a preveni clicurile accidentale.

Ce este o integrare Facebook?

O integrare Facebook este procesul rezultat de fuzionare a uneia sau mai multor aplicații și a unui produs Facebook. Cu alte cuvinte, este o conexiune între două sau mai multe aplicații, una dintre ele fiind o aplicație Facebook. Integrările Facebook permit partajarea datelor între una sau mai multe aplicații terță parte și o aplicație Facebook.

Ce este Comservices Facebook?

Serviciile Facebook este un instrument care vă permite să gestionați automat diferite servicii Facebook folosind dispozitivul Android. În special, instrumentul se concentrează pe căutarea de magazine și unități din apropiere în funcție de interesele dvs.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE