fbpx
9.2 C
New York City
joi, martie 23, 2023

Cum integrez Google Analytics în JavaScript?

Eticheta Google Analytics trebuie adăugată în partea de sus a etichetei și înaintea oricărei alte etichete script sau CSS și adăugați ID-ul proprietății proprietății Google Analytics cu care doriți să lucrați. Sfat: Dacă nu cunoașteți ID-ul proprietății dvs., puteți utiliza Account Explorer pentru a-l găsi.

În ceea ce privește acest, Cum trimit Google Analytics?
Metoda de trimitere a unui tracker poate fi apelată direct pe obiectul tracker în sine sau prin adăugarea unei comenzi de trimitere la coada de comenzi ga(). Deoarece de cele mai multe ori nu aveți o referință la obiectul de urmărire, utilizarea cozii de comenzi ga() este modalitatea recomandată de a trimite date de urmărire către Google Analytics.

Având în vedere acest lucru, Puteți extrage date din Google Analytics?
Cum să exportați raportul de comportament Google Analytics. E foarte simplu. Accesați Comportament => Prezentare generală, faceți clic pe butonul „Exportați” și selectați formatul pentru exportul raportului dvs. (PDF, Foi de calcul Google, Excel, CSV).

Întrebări frecvente:

Ce este codul GA?

Codul de urmărire Google Analytics este una dintre aceste etichete.

Este folosit pentru a trimite date de pe site-ul dvs. către alte instrumente de marketing/analitică (inclusiv GA).

Ce ați folosi pentru a trimite date către Google Analytics de pe orice dispozitiv conectat la internet, cum ar fi un sistem de punct de vânzare?

Protocolul de măsurare vă permite să trimiteți date către Analytics de pe orice dispozitiv conectat la internet. Este deosebit de util atunci când doriți să trimiteți date către Analytics de la un chioșc, un sistem de punct de vânzare sau orice altceva care nu este un site web sau o aplicație mobilă.

Ce este Ga_measurement_id?

Acest fragment încarcă gtag-ul. js, stabilește GA_MEASUREMENT_ID ca ID prestabilit de proprietate Google Analytics și trimite o accesare de afișare de pagină către Google Analytics.

Ce este lovit în GA?

Hit Google Analytics

O accesare este o interacțiune specifică între un utilizator și site-ul dvs. web care este urmărită de Google Analytics. Aceste accesări sunt create atunci când codul de urmărire pe care îl plasați pe fiecare pagină este declanșat de comportamentul unui utilizator.

Ce este eticheta în Google Analytics?

„Eticheta evenimentului” este o modalitate de a furniza informații suplimentare despre anumite elemente ale site-ului web pentru a identifica un eveniment unic, cum ar fi numele unui produs, titlul videoclipului sau adresa URL. De exemplu, dacă aveți trei videoclipuri pe aceeași pagină, toate vor avea „Videoclipuri” ca categorie de eveniment și „Redare” ca acțiune pentru eveniment.

Cum urmăriți evenimentele în JavaScript?

Managerul de evenimente folosește operatorul JavaScript instanceof pentru a determina pe ce tip de pistă s-a produs evenimentul, apoi transmite pentru a consola un mesaj care indică ce fel de pistă este și dacă este adăugată sau eliminată din element.

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE POPULARE