fbpx
25.7 C
New York City
vineri, iunie 21, 2024

Cum integrez reclamele facebook cu foile de calcul Google?

Deschideți Google Sheets și faceți clic pe Extensii > Conector API > Gestionați conexiunile. În lista de conexiuni disponibile, găsiți Facebook Ads și faceți clic pe Conectare.

În mod similar, Cum extrag date din reclamele Facebook?
Navigați la Managerul de anunțuri și găsiți butonul Rapoarte în partea din dreapta sus a tabelului de raportare. Pentru a exporta date ca fișier CSV sau Excel, faceți clic pe Rapoarte și apoi selectați Exportați date din tabel, alegeți tipul de fișier dorit și apoi faceți clic pe Export.

În plus, Puteți exporta reclame Facebook?
Accesați Managerul de anunțuri. Selectați . Dacă pictograma nu este vizibilă în meniu, selectați Mai multe. Faceți clic pe Exportați tot pentru a exporta toate datele anunțurilor dvs. simultan.

Întrebări frecvente:

Google Sheets are un API?

API-ul de date Google Spreadsheets este o extensie a protocolului GData API, pe care îl puteți utiliza pentru a crea programe care interacționează cu Google Spreadsheets.

Poate Foile de calcul Google să facă calcul?

Supliment pentru funcții de calcul – Google Workspace Marketplace. Acest supliment unic de la ExcelWorks extinde Google Sheets cu un super set de funcții de calcul puternice pe care le utilizați în formule standard pentru a rezolva diverse probleme de calcul.

Putem conecta formularul Google la foaia Google?

Formulare Google are o setare care vă permite să trimiteți răspunsurile la formular la Foi de calcul Google. Aceasta poate fi o foaie de calcul nouă sau existentă. În formularul ales de dvs., faceți clic pe fila răspunsuri. … Puteți alege fie să creați o foaie de calcul nouă, fie să selectați o foaie de calcul existentă.

  Este gratuit API-ul Google Sheets?

  Prețuri. Toate utilizarea API-ului Sheets este gratuită. Depășirea limitelor de solicitare a cotei nu implică taxe suplimentare și contul dvs. nu este facturat.

  Ce este Google Sheet API?

  API-ul Google Sheets este o interfață RESTful care vă permite să citiți și să modificați datele unei foi de calcul. Cele mai frecvente utilizări ale acestui API includ următoarele sarcini: Creați foi de calcul. Citiți și scrieți valorile celulelor din foaia de calcul. Actualizați formatarea foii de calcul.

  Este Google API gratuit?

  Toate API-urile Google sunt disponibile complet gratuit.

  Spațiul de lucru Google include Google Ads?

  Google Ads – Google Workspace Marketplace. Notă: plug-in-ul este disponibil momentan numai în limba engleză. Suplimentul pentru foile de calcul Google Ads vă ajută să creați rapoarte personalizate, ușor de actualizat, folosind datele dvs. Google Ads.

  Cum îmbin reclamele Facebook?

  Nu oferim o modalitate de a îmbina două profiluri, deoarece este împotriva standardelor comunității Facebook să mențină mai mult de un profil personal. Descărcați informațiile pe care le-ați adăugat la contul pe care nu doriți să-l păstrați și ștergeți contul duplicat.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE