fbpx
10.1 C
New York City
luni, decembrie 4, 2023

Cum invadează motoarele de căutare confidențialitatea?

Colectarea informațiilor de identificare personală (PII) ale utilizatorilor de către motoarele de căutare este denumită „urmărire”. … Cu toate acestea, motoarele de căutare pot, de asemenea, abuza și compromite confidențialitatea utilizatorilor săi vânzându-și datele agenților de publicitate pentru profit.

  Ținând cont de acest lucru, Cum îți invadează Google confidențialitatea? Google urmărește și înregistrează fiecare mișcare, inclusiv datele despre locația fotografiilor tale. Asta înseamnă că cineva ar putea să indice exact unde erai când ai făcut o fotografie. Este destul de invaziv.

  La fel, Ce știe Google confidențialitatea și motoarele de căutare pe Internet? Google alcătuiește jurnalele de căutare individuale, care conțin informații despre temerile și așteptările utilizatorilor, interesele și pasiunile și sunt pline de informații financiare, medicale, sexuale, politice, pe scurt – de natură personală.

  Întrebări frecvente:

  Îi pasă Google cu adevărat de confidențialitate?

  Google este sensibil la preocupările privind confidențialitatea utilizatorilor săi. … Google nu dezvăluie în mod intenționat informații de identificare individuală despre clienții săi unei terțe părți fără a primi mai întâi permisiunea clientului respectiv. Această declarație de politică vă spune cum colectăm informații de la dvs. și cum le folosim.

   Cine poate vedea istoricul meu de căutare șters?

   În termeni tehnici, istoricul dvs. de navigare șters poate fi recuperat de părți neautorizate, chiar și după ce le-ați șters. … Istoricul dvs. de navigare este alcătuit din diverse elemente, cum ar fi adrese URL ale site-urilor, cookie-uri, fișiere cache, lista de descărcare, istoric de căutare și așa mai departe.

    Este legală utilizarea modului incognito?

    La baza acțiunii în justiție se află afirmația că, dacă alegeți modul Incognito, presupunerea este că navigarea este păstrată privată. … După cum precizăm în mod clar de fiecare dată când deschideți o nouă filă incognito, site-urile web ar putea să colecteze informații despre activitatea dvs. de navigare în timpul sesiunii”, a spus Castañeda de la Google.

     De ce Google Chrome nu este sigur?

     Browserul Google Chrome este un coșmar de confidențialitate în sine, deoarece toată activitatea pe care o faceți în browser poate fi apoi conectată la contul dvs. Google. Dacă Google vă controlează browserul, motorul de căutare și are scripturi de urmărire pe site-urile pe care le vizitați, ei au puterea de a vă urmări din mai multe unghiuri.

     Ce este un snooping?

     Snooping, într-un context de securitate, este accesul neautorizat la datele altei persoane sau ale companiei. Practica este similară cu interceptarea, dar nu se limitează neapărat la obținerea accesului la date în timpul transmiterii acestora.

     Related Articles

     [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

     ARTICOLE POPULARE