fbpx
7.9 C
New York City
joi, aprilie 18, 2024

Cum mă conectez la managerul de reclame Facebook?

După ce aveți contul de Business Manager, conectați-vă la contul dvs. și faceți clic pe pictograma roată din colțul din stânga sus al ecranului (în interiorul casetei galbene din captura de ecran de mai jos). Acest lucru vă va duce la pagina Setări. Faceți clic pe Conturi > Conturi publicitare pentru a accesa pagina Conturi publicitare.

În ceea ce privește acest lucru, Care este diferența dintre managerul de afaceri Facebook și Business Suite? Deci Business Manager = proprietate și acces back-end. Business Suite = management front-end – crearea și programarea postărilor, răspunsul la mesaje etc. … Business Suite este pagina de pornire și gestionați managerul de afaceri „back-end” prin Business Settings, aflat în meniul din stânga Business Suită.

  Pe lângă asta, Cum arată un ID de anunț? Ad-ID folosește coduri ISCI care au o lungime de bază de 11 cifre (un set de patru și un set de opt caractere alfanumerice) plus un al 12-lea opțional (pentru a indica HD sau 3D). Primele patru caractere alfanumerice sunt un prefix de identificare licențiat unei anumite companii.

  Întrebări frecvente:

  Cum găsesc ID-ul Facebook al cuiva?

  Treceți cursorul peste fotografia de profil a prietenului dvs. dacă numărul nu apare în bara de adrese. Aceasta înseamnă că prietenul tău și-a personalizat adresa URL. Privește în partea de jos a browserului tău; ar trebui să vedeți o adresă URL care apare acolo. Numărul de identificare Facebook al prietenului tău este ultimul șir solid de numere din această adresă URL.

  Cum ajung la asistența Facebook?

  [email protected] – Acesta este cel mai general e-mail de asistență de bază. Puteți contacta acest e-mail pentru orice problemă, dar ar trebui să vă faceți mesajul cât mai clar și detaliat posibil, astfel încât aceștia să poată înțelege cu ușurință unde trebuie să fiți îndrumat pentru ajutor.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE