fbpx
18.1 C
New York City
marți, septembrie 27, 2022

Cum ma uit pe youtube si sa caut pe web?

Pentru a accesa funcția, redați un videoclip pe YouTube, plasați cursorul peste el cu cursorul mouse-ului și veți observa un nou buton în partea dreaptă jos, butonul Miniplayer. Faceți clic pe acesta, iar videoclipul se va micșora și se va muta în colțul din dreapta jos, lăsându-vă liber să răsfoiți alte videoclipuri de pe site.

În mod similar, Cum vizionez videoclipuri YouTube în timp ce răsfoiesc altă filă Chrome?
Utilizarea modului PIP încorporat al Chrome

În timp ce vizionați un videoclip pe YouTube, faceți clic dreapta oriunde pe ecranul de redare. Aceasta va comuta meniul YouTube. Cu toate acestea, nu selectați nimic încă. Trebuie să faceți clic dreapta din nou pentru a afișa meniul Chrome, care este ceea ce căutăm.

Ținând cont de acest lucru, Cum vizionez YouTube în colțul ecranului?
Pentru a porni redarea PiP în timp ce un videoclip este redat în aplicația YouTube, atingeți butonul de pornire Android . Videoclipul se va micșora într-o fereastră PiP. Fereastra PiP poate fi trasă în diferite părți ale ecranului, permițând redării să continue peste alte aplicații. Pentru a relua redarea în aplicația YouTube, atingeți de două ori PiP.

Întrebări frecvente:

Puteți viziona YouTube în timp ce vă aflați într-o altă filă?

Ecran împărțit pe Android

Unele dispozitive Android au o funcție numită Split Screen. Puteți activa această funcție și puteți împărți ecranul Android în două. Unul este pentru vizionarea videoclipurilor de pe YouTube. Celălalt este pentru a naviga pe alte site-uri YouTube.

Cum pot face YouTube motorul meu de căutare?

Căutați rapid pe YouTube și pe alte site-uri web

Accesați pagina de pornire YouTube și faceți clic dreapta în caseta de căutare. Apoi alegeți „Adăugați ca motor de căutare” și introduceți o poreclă pentru acesta, de exemplu yt . Selectați „Adăugați” pentru a o salva. Pentru a căuta prin YouTube, tastați yt în câmpul URL, urmat de un spațiu și termenul de căutare, de ex. Kygo.

Cum te uiți la YouTube în timp ce faci altceva pe computer?

Iată cum funcționează:

Faceți clic pe butonul „Redați în mini-vedere” din colțul din dreapta jos și pe butonul „Părăsiți mini-vizualizarea” când doriți să ieșiți. Vederea mini va rămâne deasupra oricăror ferestre pe care le aveți deschise. Puteți face clic și trage pentru a o muta în jurul ecranului sau puteți face clic pe un colț și trage pentru a redimensiona fereastra.

Cum pot folosi YouTube când sunt în alte aplicații pe iPhone?

Deschideți aplicația YouTube pe iPhone și începeți să redați un videoclip. 4. În timp ce videoclipul este redat, glisați în sus sau atingeți butonul de pornire pentru a închide aplicația YouTube. Acest lucru ar trebui să facă ca videoclipul să înceapă într-un mini-player de pe ecran în timp ce deschideți alte aplicații.

Cum pot viziona YouTube în timp ce lucrez?

Puteți viziona videoclipul YouTube din bara laterală Firefox sau, dacă lucrați cu altă aplicație sau nu utilizați Firefox, creați o fereastră de player YouTube autonomă și mutați-o oriunde pe desktop în modul Always on Top.

Cum ascult YouTube cu ecranul 2021 oprit?

Joacă YouTube cu ecranul oprit prin browser

Deschideți Google Chrome sau Mozilla Firefox pe telefonul dvs. Android. Vizitați youtube.com – se va deschide versiunea mobilă a YouTube. Atingeți meniul cu trei puncte din browser și faceți clic pe Desktop Site. În modul desktop YouTube, redați videoclipul dorit.

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE POPULARE