fbpx
15.9 C
New York City
vineri, septembrie 22, 2023

Cum pot căuta fără reclame?

Pentru a face acest lucru, accesați pagina Contul meu Google și apoi selectați „Date și personalizare” în stânga sus. Apoi, derulați în jos această pagină și găsiți secțiunea Personalizare anunțuri. Faceți clic pe „Accesați setările anunțurilor” și faceți clic pe butonul pentru a dezactiva personalizarea anunțurilor.

În ceea ce privește acest lucru, Puteți bloca toate anunțurile de pe Google?
Dacă utilizați Google Chrome, utilizați extensia Adblock Plus pentru a scăpa de toate reclamele enervante. Adblock Plus blochează toate reclamele enervante de pe web, cum ar fi reclamele video YouTube, reclamele bannere stridente, reclamele Facebook și multe altele. Chiar blochează ferestrele pop-up care nu sunt blocate de browserul dumneavoastră.

Ținând cont de acest lucru, Cum blochez reclamele pe site-uri web?
AdBlock pentru Chrome funcționează automat. Doar faceți clic pe „Adăugați în Chrome”, apoi vizitați site-ul dvs. preferat și vedeți cum reclamele dispar! Alegeți să vedeți în continuare reclame discrete, să vă listați pe lista albă site-urile preferate sau să blocați toate anunțurile în mod prestabilit.

Întrebări frecvente:

De ce primesc reclame când caut pe Google?

Potrivit Google: „Anunțurile se bazează pe informațiile personale pe care le-ați adăugat în Contul dvs. Google, pe date de la agenții de publicitate care parteneri cu Google și pe estimarea de către Google a intereselor dumneavoastră.” … În momentul în care vă conectați la contul dvs., Google adună date noi, contribuind la portretul său asupra existenței dvs. digitale și de consum.

  Cum opresc reclamele Google în Windows 10?

  Pentru a bloca reclamele în browserul încorporat Windows, trebuie pur și simplu să accesați setările acestuia și să selectați acea opțiune. Deschideți Edge, atingeți cele trei puncte din dreapta sus a ferestrei, apoi alegeți Setări. Derulați în jos și selectați Setări avansate, apoi glisați de pe comutatorul de lângă Blocare ferestre pop-up.

  Puteți opri reclamele pe Facebook?

  Deschideți Facebook și navigați la meniul principal. Selectați Setări în meniul derulant Setări și confidențialitate. Derulați în jos la secțiunea Anunțuri și selectați Preferințe anunțuri. Selectați Informațiile dvs. și dezactivați oricare dintre câmpurile de profil enumerate pentru a opri anunțurile pe baza acestor categorii.

  De ce văd brusc atât de multe reclame pe Facebook?

  Reclame bazate pe utilizarea de către dvs. a site-urilor web sau a aplicațiilor de pe Facebook

  În limbajul publicitar, asta înseamnă „retargeting”. Facebook permite agenților de publicitate să „redirecționeze” persoanele care au vizitat site-ul web sau aplicația advertiserului în afara Facebook, ceea ce poate duce la afișarea mai multor anunțuri în fluxul dvs. de știri.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE