fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Cum pot contacta facebook despre publicitate?

‘ unde scrie „Contactați echipa noastră de asistență” și faceți clic pe butonul Chat sau E-mail. Vezi mai jos butonul Chat. Deci, ce tipuri de întrebări puteți adresa Asistență Facebook Ads?

Apoi, Poți apela la asistența de afaceri Facebook? A afla cum să contactați Facebook pentru probleme cu contul dvs. sau alte probleme poate fi dificil, deoarece compania nu acceptă apeluri telefonice pentru asistență pentru clienți. Există o serie de adrese de e-mail la care puteți încerca să contactați Facebook, dar răspunsurile pot fi lente și nici nu sunt asigurate.

În ceea ce privește acest lucru, Există vreo modalitate de a contacta Facebook? Din păcate, nu există nicio modalitate de a contacta direct Facebook – nu puteți suna, trimite mesaje, trimite e-mail sau vorbi în alt mod cu un angajat sau afiliat Facebook. Cu toate acestea, puteți utiliza Centrul de ajutor al Facebook pentru a diagnostica și a raporta o problemă cu contul dvs. Examinați bara de instrumente de opțiuni.

Întrebări frecvente:

Pot vorbi cu o persoană live pe Facebook?

Da, puteți contacta și vorbi cu un reprezentant la Facebook. Rețeaua de socializare Facebook vă permite să vă conectați cu alții din întreaga lume în timp real prin intermediul unui chat live sau prin postarea de mesaje pe pereții membrilor.

Care este numărul de asistență pentru clienți al Facebook?

Mulți oameni ar merge online și ar căuta „Serviciul pentru clienți Facebook”. Am încercat asta și am primit acest număr: 844-735-4595.

Cum pot contacta Mark Zuckerberg?

Trimite-i lui Mark Zuckerberg un e-mail pe Facebook aici: [email protected] sau [email protected]. 📲 Cum îl sun pe Mark Zuckerberg? Sună-l pe Mark Zuckerberg la 650-543-4800 (Facebook).

Care este adresa de e-mail a Facebook pentru asistență?

# 5 Utilizați adrese de e-mail directe

[email protected] – pentru a rezolva probleme financiare cu rambursări, duplicare sau rambursare a creditului Facebook. [email protected] – pentru a contacta Echipa de asistență pentru aplicarea legii Facebook. Un alt e-mail care ar putea fi folosit pentru probleme juridice este [email protected].

Cum pot reclama la Facebook?

Accesați conținutul pe care doriți să îl raportați. Utilizați Găsiți asistență sau Raportare pentru a ne raporta. Dacă doriți să raportați ceva care contravine standardelor comunității noastre, dar nu aveți un cont sau nu puteți vedea conținutul (de exemplu: cineva v-a blocat), puteți cere unui prieten să vă ajute.

Mark Zuckerberg are cont Facebook?

16. O duzină de oameni îl ajută să-și gestioneze pagina de Facebook. Se pare că Zuckerberg are o echipă de 12 persoane care tind spre contul său de Facebook pentru a monitoriza comentariile, pentru a-și scrie postările și pentru a face fotografiile care ajung pe pagina sa.

Cum pot chat live cu Facebook de afaceri?

Companiile care fac publicitate pe Facebook au acum acces la asistență individuală prin chat online live. Făcând clic pe „Obține ajutor” pe site-ul Facebook pentru afaceri, agenții de publicitate pot discuta și pot partaja ecran cu un specialist în reclame instruit pentru a obține răspunsuri rapide la întrebările lor de publicitate pe Facebook.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE