fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Cum pot vorbi cu un expert în marketing pe Facebook?

Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre F (ne puteți contacta și online) pentru a vorbi cu un expert în marketing Facebook despre demararea campaniei dvs. de social media!

În plus, Facebook are un departament de marketing?
TMD | Departamentul de Marketing este o companie integrată de brand, marketing și comunicare. Suntem dedicați, receptivi și pasionați în furnizarea de consiliere și servicii de marketing eficiente unei game variate de clienți locali, naționali și internaționali. …

  În ceea ce privește acest, Cum pot contacta asistența de afaceri FB?
  Accesați https://www.facebook.com/business/help.

  ‘ unde scrie „Contactați echipa noastră de asistență” și faceți clic pe butonul Chat sau E-mail.

  Întrebări frecvente:

  Cum plătiți pentru marketing pe Facebook?

  Prețul reclamelor Facebook se bazează pe un sistem de licitații în care reclamele concurează pentru afișări pe baza licitației și a performanței. Când difuzați anunțul dvs., veți fi taxat doar pentru numărul de clicuri sau numărul de afișări primite de anunț.

  Care este numărul serviciului clienți al Facebook?

  Dacă formați oricare dintre numerele de telefon din zona Palo Alto pentru megaplataforma de social media (acestea sunt 650-543-4800 și 650-308-7300, pentru înregistrare), veți primi o înregistrare. Vă va prezenta o serie de meniuri, fiecare opțiune vă va îndruma să trimiteți un e-mail către un cont corespunzător.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE