fbpx
13.8 C
New York City
miercuri, mai 18, 2022
spot_img

Cum prezentați designul unui site web?

Cea mai simplă modalitate de a prezenta un design web într-un portofoliu este postarea unei imagini de ecran. Poate fi o captură de ecran reală sau poate fi un export frumos din Photoshop, Illustrator, InDesign sau Sketch. Acest stil de prezentare permite spectatorilor să vadă designul complet al site-ului web în toate detaliile sale – sau nu?

Suna Acum

Pe lângă asta, Cum prezint un site web în Powerpoint?
Din fila Inserare, selectați Pagina Web din secțiunea LiveWeb. Aceasta va deschide o interfață rapidă a expertului care vă va ajuta să introduceți o pagină web în prezentarea dvs. Introduceți site-ul web pe care doriți să îl vizitați în prima linie, apoi faceți clic pe butonul Adăugați. Asigurați-vă că includeți http:// în fața adresei site-ului web.

În ceea ce privește acest lucru, Care sunt cele 4 etape ale designului web?
Deci, procesul de web design la RubyGarage include patru faze majore: descoperirea proiectului, ideea și arhitectura informațiilor, proiectarea interfeței cu utilizatorul și testarea și evaluarea după lansare. Să aprofundăm ce include fiecare fază și ce rezultate veți obține.

Suna Acum

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Cum ar trebui să arate un portofoliu?

Portofoliul dvs. ar trebui să conțină imagini de ansamblu scrise și vizuale ale proiectelor și lucrărilor semnificative pe care le-ați gestionat sau în care ați fost implicat. De asemenea, ar trebui să includă o perspectivă asupra abilităților pe care le aveți, metodelor pe care le-ați folosit, impactul muncii dvs., împreună cu orice rezultate relevante și/sau lecții pe care le-ați învățat.

Ce ar trebui inclus într-un portofoliu de web design?

Portofoliul dvs. ar trebui să mențină o intenție clară pe întregul site. Munca ta ar trebui să fie vizibilă imediat și ar trebui să fie doar cea mai bună lucrare a ta. Nu încetini vizitatorii devenind prea creativi cu navigarea sau încercând ceva ce nu ai mai făcut până acum. Sunt șanse să nu-i impresioneze.

Care sunt cele trei secțiuni principale ale unui site web?

Conținutul, designul și dezvoltarea sunt cele 3 părți principale ale unui site web.

Suna Acum

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă
spot_img

ARTICOLE POPULARE