fbpx
15.9 C
New York City
duminică, aprilie 21, 2024

Cum schimb motorul de căutare pe kindle fire?

Lansați browserul Silk pe Kindle Fire. Atingeți pictograma meniului din partea de jos a ecranului, apoi atingeți Setări. Apoi atingeți Setați motorul de căutare. Selectați pentru a schimba motorul de căutare la Microsoft Bing sau Yahoo.

De asemenea oamenii întreabă, Ce motor de căutare folosește fire tablet?
Amazon a oferit Kindle Fire HD o actualizare de software destul de masivă – și una dintre noile caracteristici este că Microsoft Bing este setat ca motor de căutare implicit în browserul Silk al Fire HD.

De asemenea a fost întrebat, Cum îmi schimb browserul implicit pe tableta Amazon Fire?
Când se lansează browserul, atingeți butonul Opțiuni (trei puncte) din colțul din dreapta sus al ecranului, apoi atingeți Setări. Apoi, atingeți Setări avansate din lista de opțiuni a meniului. Acum, apăsați pe Motor de căutare din meniu. De exemplu, aici, este setat în prezent la Bing ca implicit.

Întrebări frecvente:

Puteți folosi un browser diferit pe Kindle Fire?

Firefox Mobile (recomandat)

  • Da, vechiul Firefox este disponibil ca o simplă descărcare APK pentru Kindle Fire sau orice alt dispozitiv Android. Aplicația are o mulțime de „clopote și fluiere”. Deschideți browserul web Silk și accesați Mozilla FTP. Utilizați acest link pentru dispozitivele Fire mai noi sau alegeți o versiune mai veche pentru dispozitivele Fire mai vechi.

Pot folosi căutarea Google pe tableta Amazon Fire?

Pentru a specifica un motor de căutare pe care să îl utilizați, altul decât cel implicit, Google, atingeți butonul Meniu din bara de opțiuni, apoi atingeți Setări. Utilizați opțiunea Setare motor de căutare pentru a alege Google, Bing sau Yahoo! ca motor de căutare implicit.

Cum elimin browserul Silk din Kindle Fire?

Din ecranul de start Kindle Fire, atingeți fila Web. Se lansează browserul web Amazon Silk. În partea de jos a browserului, atingeți butonul de meniu, apoi Setări. Derulați la jumătatea listei de setări și debifați caseta etichetată Accelerează încărcarea paginii.

Cât costă browserul Silk?

Silk Browser este o aplicație mobilă 100% gratuită deținută de Amazon pentru dispozitivele Android și Kindle Fire care utilizează arhitectura split-browser pentru a crește viteza de încărcare. Funcționează pe sistemul său cloud și utilizează algoritmi de învățare automată pentru a asigura o experiență fără probleme.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE