fbpx
28.6 C
New York City
luni, iunie 24, 2024

Cum trimit site-ul unui proiect?

Trimiteți fișiere prin e-mail

Tot ce necesită este să aveți un client de e-mail și o adresă de e-mail validă. Pentru cele mai multe site-uri web cu o varietate de pagini, precum și fișiere externe, cum ar fi imagini, foi de stil CSS și fișiere Javascript, veți avea nevoie de un program pentru a arhiva acele fișiere într-un folder comprimat pe care apoi să îl puteți trimite prin e-mail clientului.

Ținând cont de acest lucru, Cum prezentați conceptele creative clienților? Când prezentați, spuneți povestea despre cum a apărut designul dvs. Parcurgeți fiecare secțiune a designului și explicați-vă rațiunea. Vorbiți despre design, beneficiile acestuia și despre cum rezolvă obiectivele proiectului (dar evitați să explicați ce pot vedea în mod evident chiar în fața lor).

În ceea ce privește acest, Aveți nevoie de permisiunea de a lista clienții pe site-ul web? Folosirea numelor și siglelor clienților dvs. pe materialele de marketing și pe site-urile dvs. web poate fi o modalitate excelentă de a crește credibilitatea companiei dvs. Cu toate acestea, utilizarea logo-urilor fără permisiune constituie încălcare a mărcii comerciale și poate duce la pierderea clienților sau chiar la un proces.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Pot folosi sigla unui client pe site-ul meu?

Răspunsul este un „da” ușor dacă există un acord contractual care vă oferă o licență de utilizare a denumirii comerciale și/sau a mărcilor comerciale ale unui client.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE