fbpx
7.6 C
New York City
duminică, aprilie 21, 2024

Cum trimit un infografic?

Cum să trimiți: Cel mai bun mod de a trimite infograficul este prin pagina lor de contact. Dacă infograficul dvs. este aprobat, veți primi un e-mail de la echipa Daily Infographic. Acesta este unul dintre cele mai populare site-uri de trimitere de infografice, așa că asigurați-vă că infograficul dvs. este creativ și plin cu date interesante.

De asemenea oamenii întreabă, Cum încarc o infografică pe site-ul meu?
Adăugați un cod de încorporare pe pagina site-ului în care este postat infograficul dvs., astfel încât ceilalți să vă poată distribui cu ușurință imaginea. În cele din urmă, împărtășește infograficul tău cu urmăritorii tăi pe rețelele sociale pentru o expunere maximă. Adăugați butoane de partajare socială la infografică folosind un instrument precum ShareThis.

În ceea ce privește acest lucru, Cum trimit un infografic la Reddit?
Reddit. Reddit are propriul subreddit Infografice unde vă puteți trimite cu ușurință propriul infografic. Trimiterea este foarte ușoară – pur și simplu creați-vă contul, conectați-vă și începeți să publicați. Puteți adăuga orice tip de infografic la Reddit, doar asigurați-vă că cel pe care îl adăugați oferă o valoare reală pentru potențialii cititori.

Întrebări frecvente:

Pot posta infografice pe Instagram?

Pictogramele, care folosesc pictograme pentru a reprezenta datele, sunt perfecte pentru Instagram. Cel mai simplu mod de a crea o pictogramă este să folosești un instrument pentru realizarea de infografice. … În primul rând, alegeți pictograma pe care doriți să o utilizați (majoritatea instrumentelor vor avea o varietate de pictograme din care să alegeți). Căutați o pictogramă în aplicația de creare a infografică.

  Ce face un infografic?

  Un infografic este o colecție de imagini, vizualizări de date precum diagrame circulare și grafice cu bare și text minim care oferă o imagine de ansamblu ușor de înțeles asupra unui subiect. Ca și în exemplul de mai jos, infograficele folosesc elemente vizuale uimitoare și captivante pentru a comunica informații rapid și clar.

  Pot posta un infografic pe LinkedIn?

  Folosiți infografică în postările LinkedIn

  • Dar majoritatea infograficelor sunt lungi – în loc de largi – ceea ce face dificilă distribuirea lor pe LinkedIn. În loc să postați un infografic așa cum este, împărțiți imaginea în secțiuni — care pot fi partajate ca postări vizuale separate sau o prezentare pe platformă.

  Poți posta o infografică pe Facebook?

  Cele mai bune practici pentru partajarea infograficelor pe Facebook și Twitter. Facebook va redimensiona aproape toate infograficele. Fotografiile de pe cronologia unei pagini de Facebook vor fi toate afișate la 404 x 404 pixeli, așa că, chiar dacă aveți o infografică mică, doar o porțiune va fi afișată pe cronologie.

  Articolul precedent
  Articolul următor

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE