fbpx
31.6 C
New York City
vineri, iunie 21, 2024

Cum verific starea SRL-ului meu din Oregon?

Pentru a căuta o entitate comercială (Corporation, LLC, Limited Partnership) în Oregon, trebuie să accesați site-ul web al Secretarului de Stat. Veți avea opțiunea de a efectua o căutare după nume, număr de înregistrare sau de către o persoană fizică asociată corporației.

La fel, Cum găsesc numărul de identificare al companiei mele din Oregon? În calitate de angajator, va trebui să vă înregistrați la Departamentul de ocupare a forței de muncă din Oregon. Vă puteți înregistra rapid și în siguranță pe site-ul Oregon Business Registry. Odată ce sunteți înregistrat, veți primi numărul dvs. de identificare a afacerii (BIN).

Apoi, Ce este numărul de registru al afacerilor din Oregon? Registrul afacerilor din Oregon. Un serviciu al secretarului de stat din Oregon. (503)986-2200.

Întrebări frecvente:

Cum obțin o copie a actului meu constitutiv în Oregon?

Cum să comandați o copie certificată a actului constitutiv sau o copie certificată a actului constitutiv din statul Oregon. O copie certificată a statutului dumneavoastră de organizare sau a actului constitutiv poate fi comandată prin fax, poștă sau personal, dar vă recomandăm să trimiteți prin fax.

Numărul de înregistrare din Oregon este același cu bin?

BIN-ul NU este același cu numărul de registru al afacerilor obținut atunci când v-ați înregistrat inițial la Divizia Corporației Secretarului de Stat din Oregon la: https://secure.sos.state.or.us/cbrmanager/index#stay. BIN-ul se obține după ce înregistrarea este procesată prin e-mail de la Secretarul de Stat.

Cum îmi găsesc numărul EIN?

Puteți găsi EIN-ul dvs. pe scrisoarea de confirmare de la IRS, declarațiile fiscale vechi, cererile vechi de împrumut pentru afaceri, raportul de credit al companiei sau documentele de plată. De asemenea, puteți apela IRS pentru a căuta numărul dvs. de identificare fiscală federală.

Cum găsesc un număr de identificare a companiei?

Numărul de cont este numărul de identificare a afacerii (BIN) format din nouă cifre, găsit în corespondența emisă de TRA. Dacă depuneți pentru prima dată, BIN-ul este menționat în scrisoarea dvs. de aprobare a înregistrării. De asemenea, este menționat în avizul dumneavoastră de evaluare/reevaluare și în extrasul de cont.

Pot fi propriul meu agent înregistrat în Oregon?

Întrebări și răspunsuri frecvente. Un agent înregistrat este o persoană fizică sau o entitate comercială situată la o adresă fizică din Oregon, a cărei unică responsabilitate este să accepte documente legale (comunicarea procesului, procese, garanții, citații etc.) … O entitate nu se poate desemna ca fiind propriul său agent înregistrat.

  Cât costă un SRL în Oregon?

  Cât costă formarea unui SRL în Oregon? Secretarul de stat din Oregon percepe o taxă de 100 USD pentru depunerea statutului de organizare. LLC-urile din Oregon trebuie, de asemenea, să depună un raport anual la secretarul de stat. Taxa de înregistrare pentru SRL-urile autohtone este de 100 USD, iar taxa pentru SRL-urile străine este de 275 USD.

  Un proprietar unic trebuie să se înregistreze în statul Oregon?

  Proprietate unică

  Proprietarii individuali nu trebuie să fie înregistrați la Registrul de afaceri decât dacă folosesc un nume comercial presupus.

  Ce sunt actele constitutive Oregon?

  Va trebui să depuneți actele constitutive din Oregon pentru a înființa o corporație în Oregon. Actul constitutiv este documentul care creează oficial corporația dvs. din Oregon. Îl puteți depune prin poștă sau online la Secretarul de Stat din Oregon. Costul de înregistrare este de 100 USD.

  În ce județ este Portland Oregon?

  Comitatul Clackamas, în nordul centrului Oregon, este unul dintre cele patru județe care alcătuiesc zona metropolitană Portland, Oregon. Este mărginit de județul Multnomah la nord, de județul Wasco la est, de județul Marion la sud și de județele Yamhill și Washington la vest.

  Ce este un certificat de bună reputație în Oregon?

  În Oregon, Certificatul de bună stare (CGS) este cunoscut și ca certificat de existență. Confirmă că afacerea îndeplinește obligațiile impuse de stat și este activă în prezent. Alți termeni folosiți pentru a descrie un CGS includ un certificat de statut, un certificat de autoritate sau un certificat de statut.

  Cum obțin un număr EIN în Oregon?

  Majoritatea întreprinderilor trebuie să solicite la Serviciul Fiscal Intern pentru un număr federal de identificare a angajatorului (EIN). Puteți aplica online prin IRS. Pentru mai multe informații: Formularul SS-4, cererea pentru EIN, necesită identificarea părții responsabile.

  Cât costă înregistrarea unei afaceri în Oregon?

  Taxa de înregistrare a Oregon’s LLC este de 100 USD. Există și alte taxe de registru de afaceri care se pot aplica, de asemenea.

  Îmi pot căuta EIN-ul online?

  Dacă compania este tranzacționată la bursă, puteți căuta în baza de date online Formulare și depuneri (SEC) EDGAR Comisiei pentru Valori Mobiliare și Burse pentru EIN (nr. de identificare a angajatorului I.R.S.). Dacă afacerea este o organizație nonprofit, o puteți găsi în organizația scutită de taxe IRS Căutare.

  Puteți căuta un număr EIN online?

  Pentru companiile publice, puteți căuta EIN pe site-ul SEC. Căutați numele companiei și deschideți cel mai recent 10-Q sau 10K. … Numărul de identificare a angajatorului pe recentul 10-Q de la Netflix. Toate EIN-urile non-profit sunt informații publice și le puteți găsi în baza de date IRS.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE