fbpx
2.5 C
New York City
joi, decembrie 1, 2022

De câtă GPU am nevoie pentru minerit?

Vă recomandăm să utilizați Gigabyte GeForce GTX 1070 sau Radeon RX Vega 64 pentru minerit ETH. În funcție de placa de bază, puteți avea oriunde între una și opt plăci grafice în instalația dvs. de minerit.

Pe lângă asta, Pot folosi orice placă grafică pentru minerit?
Deși este adevărat că plăcile Nvidia sunt în general preferate de mineri datorită raportului preț-performanță mai bun, GPU-urile AMD, cum ar fi Radeon RX 6600 XT, pot fi extrase în mod profitabil. … Deci da, luați în considerare cu atenție starea tuturor plăcilor grafice folosite — Nvidia sau AMD.

  În mod similar, Este suficient un GPU pentru minerit?
  Da, este posibil să extragi Ethereum cu un computer de jocuri. Cu toate acestea, vă recomand cu căldură să nu folosiți computerul dvs. de jocuri pentru al meu. În primul rând, extragerea criptomonedei pune un stres extrem pe GPU-ul tău. Dacă utilizați un singur GPU, acel GPU se va uza mai repede decât dacă îl utilizați doar pentru jocuri.

  Întrebări frecvente:

  Este RTX 3090 bun pentru minerit?

  Cu toate acestea, un 3090 nu este foarte profitabil pentru minerit. Veți avea nevoie de mai multe într-o platformă minieră. RTX 3090 este cel mai puternic GPU din seria NVIDIA RTX 30 de până acum. Are tot ce ai nevoie pentru a crea o platformă minieră puternică.

  Ajută SSD-ul în minerit?

  Nu va accelera mineritul. Va reduce ușor consumul de energie. De asemenea, va reduce timpul de pornire și timpul necesar pentru a încărca ajustările GPU OC/Power.

  Care este cel mai ieftin GPU pentru minerit?

  AMD Radeon RX 580 este cel mai bun GPU AMD de buget pentru cripto mining. Dacă nu aveți mulți bani de cheltuit pe un GPU pentru crypto mining, nu vă faceți griji; există câteva carduri decente disponibile la un preț rezonabil. Radeon RX 580 este un GPU mai vechi, dar poate atinge totuși 28MH/s, ceea ce are ca rezultat un profit frumos.

  Cum știu dacă GPU-ul meu este minat?

  Rulați un test de referință pe GPU-ul dvs., cum ar fi Furmark, și comparați scorul cu cele noi de pe internet. Dacă observați o diferență mare de performanță, cardul dvs. s-ar putea deteriora. Acesta poate fi un semn că proprietarul anterior ar fi folosit cardul pentru minerit.

  Miningul este greu pe GPU?

  Dacă ești îngrijorat de hardware-ul tău, răsuflă ușurat. Miningul nu pune mai mult stres pe GPU-ul tău decât un joc AAA cu o grafică grozavă – face aceleași sarcini de calcul.

  Îmi pot folosi PC-ul în timpul minării?

  Puteți folosi orice computer atâta timp cât este eficient din punct de vedere energetic. Pentru suport GPU, veți dori o placă de bază cu mai multe benzi PCI-E x16. Acestea vor fi locul în care vă puneți GPU-urile. Pentru minerit Ethereum, veți dori GTX 1070s sau RX 580s.

  Miningul dăunează GPU-ului?

  Mineritul dăunează GPU-ului dvs. în sensul că unul dintre produsele sale secundare produce căldură în exces. Dacă rulați configurația de minerit 24/7 la o temperatură ridicată – peste 80 oC sau 90 oC – GPU-ul ar putea suferi daune care îi vor afecta grav durata de viață. Cu toate acestea, mineritul nu este singurul care pune stres pe un GPU.

  Cât de mult Hashrate este nevoie pentru a extrage 1 ETH?

  Pentru a extrage 1 Ethereum, aveți nevoie de o platformă cu o rată de hash de 15.500 megahash pe secundă sau mh/s. Aceasta este viteza platformei dvs. miniere. Pentru a construi o platformă minieră cu o rată de hash atât de mare, aveți nevoie de mai mult de 50 de GPU-uri, ceea ce v-ar costa mai mult de 100.000 USD.

  Cât de mult ETH poate mine un 3090?

  Unii indivizi au raportat că RTX 3090 ar putea rula la aproximativ 150 MH/s pe algoritmul DaggerHashimoto (Ethereum). Prima performanță reală în minerit a fost confirmată a fi de aproximativ 106 MH/s pe algoritmul DaggerHashimoto.

  Cât timp durează să mine 1 Ethereum cu RTX 3090?

  De acum, și acest lucru se schimbă destul de frecvent în partea cea mai proastă, este nevoie de aproximativ 34.000 MH/s pentru a extrage o singură monedă ETH. Un RTX 3080 (~ 1000 USD) are aproximativ 100 MH/s, iar RTX 3090 (~ 1900 USD) în jur de 120 MH/s. Deci, va dura un RTX 3080 în jur de 1 an pentru a mine 1 ETH. Odihna pe care o poți calcula.

  Este suficient SSD de 120 GB pentru minerit?

  Vă recomandăm un SSD pentru minerit cu o capacitate minimă de 120 GB pentru instalări Windows sau chiar până la 60 GB dacă aveți de gând să rulați Linux. … Acest lucru oferă avantajul de a vă menține facturile de energie electrică scăzute și de a preveni supraîncălzirea instalației dvs. miniere.

   Puteți folosi un HDD pentru minerit?

   HDD Mining, cunoscut și sub numele de „storage mining”, este procesul de obținere a monedei criptate pe baza stocării pe hard disk. Spre deosebire de exploatarea tradițională bazată pe unități de procesare grafică (cunoscută și ca exploatare GPU), minerii de hard disk folosesc hard disk-uri pentru a genera noi blocuri de date în registrul distribuit și pentru a primi recompense.

   Ce GPU este bun pentru minerit ETH?

   GeForce GTX 1080 Ti și verișoare

   Memoria este critică pentru Ethereum Mining, 1080 Ti are 11 GB de memorie care funcționează la viteze respectabile de memorie de 11 Gbps. De acord, este un GPU vechi cu o interfață de memorie de 352 de biți.

   Related Articles

   URMĂREȘTE-NE

   4,173FaniÎmi place
   1,347CititoriConectați-vă
   2,421AbonațiAbonați-vă

   ARTICOLE POPULARE