fbpx
11.2 C
New York City
sâmbătă, aprilie 13, 2024

De ce este bara mea de căutare pe internet în partea de jos?

Aceste bare de căutare vă permit de obicei să căutați conținut fie pe site-ul pe care vă aflați, fie chiar pe Internet, în general. Cu toate acestea, dacă descoperiți că bara de căutare din partea de jos a ecranului ocupă prea mult spațiu, o puteți elimina, extinzând cantitatea de conținut pe care o vedeți pe ecran.

La fel, De ce este bara de căutare Safari în partea de jos? Dacă doriți să o mutați înapoi în partea de jos a ecranului, atingeți butonul AA din Safari și selectați Afișare bară de file inferioară. O altă modalitate de a muta bara de adrese este să intri în Setări și să apeși pe Safari. Derulați în jos la secțiunea File. De acolo puteți atinge Bara de file pentru a avea totul în partea de jos.

În mod similar, Cum mut bara de căutare în partea de jos în Chrome? Pasul 1: Deschideți Chrome pe Android și introduceți „chrome://flags” în bara de adrese URL. Pasul 2: Acest lucru vă va redirecționa către pagina „Experimente” din Chrome. Acum, tastați „Chrome Duet” în caseta de căutare din partea de sus și apăsați Enter. Pasul 3: Caracteristica va apărea în rezultate cu un buton „Implicit”, acum atingeți-l.

Întrebări frecvente:

De ce este bara mea de căutare în partea de jos a Iphone-ului?

„Comenzile sunt aduse în partea de jos a ecranului, astfel încât să fie mai ușor de atins cu o singură mână”, se arată pe blogul tehnologic. Deplasând bara de căutare în jos, eliberează spațiu și permite utilizatorilor să se concentreze mai mult pe conținutul paginii web. Nu numai asta, dar această nouă bară de căutare funcționează ca o bară de file.

De ce este bara mea de căutare Google în partea de jos a Iphone-ului?

Când deschideți Safari, veți observa imediat o nouă bară de file în partea de jos a ecranului, mai degrabă decât în ​​partea de sus. Deoarece iOS 15 introduce posibilitatea de a comuta filele Safari glisând la stânga sau la dreapta pe bara de adrese, având bara de căutare în partea de jos, este mai ușor de accesat în timp ce țineți telefonul.

Cum scap de bara GRI din partea de jos a iPad-ului meu?

Răspuns: R: Răspuns: R: Bună, Puteți dezactiva bara de comenzi rapide din Setări > General > Tastatură.

Cum îmi modific setările browserului Safari?

În aplicația Safari de pe Mac, alegeți Safari > Preferințe, apoi faceți clic pe Site-uri web. În stânga, faceți clic pe setarea pe care doriți să o personalizați, de exemplu, Cameră. Efectuați oricare dintre următoarele: Alegeți setările pentru un site web din listă: selectați site-ul din dreapta, apoi alegeți opțiunea dorită pentru acesta.

Cum opresc site-urile web să urmărească Safari?

Puteți opri furnizorii de conținut terți să vă urmărească pe site-uri web pentru a face publicitate produselor și serviciilor. În aplicația Safari de pe Mac, alegeți Safari > Preferințe, apoi faceți clic pe Confidențialitate. Selectați „Preveniți urmărirea pe mai multe site-uri”.

Unde sunt setările de confidențialitate Safari?

Controlați confidențialitatea și setările de securitate pentru Safari

Accesați Setări > Safari, apoi sub Confidențialitate și securitate, activați sau dezactivați oricare dintre următoarele: Preveniți urmărirea pe mai multe site-uri: Safari limitează cookie-urile și datele de la terți în mod implicit. Dezactivați această opțiune pentru a permite urmărirea pe mai multe site-uri.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE