fbpx
19.5 C
New York City
sâmbătă, aprilie 20, 2024

De ce este căutarea atât de importantă?

„A putea folosi căutarea este o modalitate excelentă de a putea face mult mai multe într-o perioadă mai mică de timp. Vă permite să găsiți imediat ceea ce aveți nevoie. Vă permite să înțelegeți mai bine lucrurile, să căutați mai bine informații, să luați decizii mai bune despre unde doriți să faceți cumpărături sau să mâncați.

De asemenea oamenii întreabă, Am nevoie de căutare pe site-ul meu? Includerea unei funcții de căutare pe site-ul dvs. face ca vizitatorii să găsească mai ușor ceea ce caută, creând astfel o experiență pozitivă pentru utilizator. Atunci când vizitatorii au o experiență pozitivă pe site-ul dvs., este mai probabil să facă o achiziție.

De asemenea întrebarea este, De ce este important să existe o bară de căutare? Permiteți utilizatorilor să găsească lucrurile mai repede

  • Dacă aveți un site mare, o bară de căutare le permite utilizatorilor să găsească rapid ceea ce caută. Indiferent unde intră fiecare utilizator pe site-ul dvs., o bară de căutare îi va oferi opțiunea de a găsi rapid anumite subiecte sau pagini.

Întrebări frecvente:

Cât de importantă este căutarea în comerțul electronic?

Utilizatorii care caută au mai multe șanse să convertească și să reprezinte 14% din veniturile din comerțul electronic. Acești utilizatori sunt în magazinul tău online pentru că caută ceva anume și cred că tu îl oferi. În loc să parcurgă paginile cu oferte, acestea vor merge direct la bara de căutare.

Cum sunt folosiți cel mai eficient termenii de căutare?

Fraza exacta

Cel mai simplu și mai eficient mod de a căuta ceva anume este să folosiți ghilimele în jurul unei fraze sau nume pentru a căuta acele cuvinte exacte în ordinea exactă. De exemplu, căutarea pentru Joe Bloggs va afișa rezultate atât cu Joe, cât și cu Bloggs, dar nu neapărat plasate secvenţial.

Cum ne afectează Căutarea Google inteligența?

Practic, creierul nostru învață să ignore informațiile găsite online, iar această conexiune devine mai puternică de fiecare dată când o experimentăm. Deci, cu cât folosim mai mult Google, cu atât este mai puțin probabil să păstrăm ceea ce vedem. Creierul nostru folosește informațiile stocate în memoria pe termen lung pentru a facilita gândirea critică.

Cum ne-a schimbat Google viața?

1. Informații imediate – indiferent dacă utilizăm computerul, laptopul, telefonul mobil sau tableta, acum putem porni și căuta orice avem nevoie și obținem nenumărate rezultate în câteva secunde. 2. Ne-a schimbat gândirea – acolo unde înainte trebuia să gândim și să remediem singuri problemele, acum ne bazăm pe Google pentru a ne gândi în locul nostru.

Care este diferența dintre navigare și căutare?

În modul de căutare „căuți”, în timp ce în modul de navigare „căuți”. În modul căutare cauți un anumit rezultat, în timp ce în modul browsing cauți idei generale sau răspunsuri multiple.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE