fbpx
9 C
New York City
sâmbătă, aprilie 20, 2024

De ce este restricționat contul meu de reclame pe Facebook?

Dacă găsim un comportament similar care este suspect sau care încalcă între conturi, cum ar fi ocolirea procesului nostru de examinare sau dezactivarea în mod repetat a conturilor publicitare și a altor materiale publicitare pentru nerespectarea politicilor noastre, vom restricționa accesul la publicitate.

În ceea ce privește acest, Cum elimin restricțiile de pe Facebook? Eliminați restricțiile paginii Facebook

Permiteți utilizatorilor să vă vadă pagina când sunt deconectați de la Facebook – eliminați toate restricțiile de vârstă și de țară: din fila General (așa cum este descris mai sus) faceți clic pe „Restricțiuni de vârstă”. Setați acest lucru la „PUBLIC”. Recomand opțiunea PUBLIC majorității afacerilor dacă conținutul este potrivit.

Apoi, Cât durează Facebook să examineze contul de anunțuri restricționate? De obicei, este nevoie de la 12 ore la câteva zile lucrătoare pentru ca agenții de publicitate să primească răspunsuri de la echipa Facebook.

Întrebări frecvente:

Ce se întâmplă dacă contul tău FB este restricționat?

Restricționarea unui cont poate afecta și mai multe părți diferite ale aplicației, așa că este foarte grav. De obicei, elimină caracteristicile cheie, echivalente cu o interdicție temporară. Aceasta poate include vizualizarea sau partajarea postărilor, apreciarea comentariilor sau paginilor, trimiterea de mesaje sau adăugarea de noi prieteni.

Cât timp este restricționat un cont Facebook?

2 avertismente: restricție de o zi de la crearea de conținut, cum ar fi postarea, comentarea, utilizarea Facebook Live sau crearea unei pagini. 3 avertismente: restricție de 3 zile de la crearea de conținut. 4 avertismente: restricție de 7 zile de la crearea de conținut. 5 sau mai multe avertismente: restricție de 30 de zile de la crearea de conținut.

Ce este restricția de cont?

Un cont restricționat vă poate limita sau vă poate împiedica să retrageți fonduri. Poate chiar limita numărul de depozite pe care le puteți face și cecuri pe care le puteți scrie. În unele cazuri, un deținător de cont poate pune restricții pe cont propriu.

De ce este restricționat contul?

Dacă ați fost restricționat, gândiți-vă la acțiunile recente pe care le-ați întreprins în contul dvs. Este posibil să fi fost restricționat pentru abuz, partajarea de materiale protejate prin drepturi de autor, minoritatea sau promovarea violenței.

De ce contul meu este limitat la Robinhood?

Ați fost blocat dintr-un anumit stoc

Blocarea anumitor acțiuni din tranzacții se întâmplă din cauza controlului Robinhood că nu există o posibilă manipulare a unui stoc în platformele lor. Această restricție nu poate fi ridicată pentru contul dvs. – în acest caz, ar trebui să utilizați una nouă.

Ce este închisoarea Facebook?

Utilizatorii care încalcă regulile Facebook pot petrece timp în ceea ce mulți numesc acum „Facebook Jail”, pierzând abilitățile de comentare și postare de la 24 de ore la 30 de zile sau, în cazuri mai grave, își pot pierde conturile pe termen nelimitat.

Pot retrage bani dintr-un cont restricționat?

De obicei, nu puteți retrage bani dintr-un cont bancar restricționat. În funcție de cine a plasat restricția și de ce a fost plasată, capacitatea dvs. de a retrage fonduri ar putea fi doar limitată sau complet restricționată. Cel mai bine este să contactați banca pentru a vedea dacă puteți efectua vreo retragere din contul dvs.

Ce înseamnă restricție severă?

limitat în cantitate sau în gamă: oportunitățile de angajare sunt sever restricționate în acest moment.

Ce se întâmplă când restricționezi un cont?

Introdusă ca o funcție anti-bullying, restricționarea pe Instagram vă oferă mai mult control asupra comentariilor pe care atât dvs., cât și cei care sunt urmăriți le vedeți la postările dvs., limitând conturile restricționate pe care le pot posta pe profilul dvs. Când restricționați pe cineva, comentariile și mesajele acestuia vor fi ascunse din profilul dvs.

Cum pot contacta asistența publicitară Facebook?

Accesați https://www.facebook.com/business/help.

Derulați în jos și găsiți „Încă aveți nevoie de ajutor? ‘ unde scrie „Contactați echipa noastră de asistență” și faceți clic pe butonul Chat sau E-mail. Vezi mai jos butonul Chat. Deci, ce tipuri de întrebări puteți adresa Asistență Facebook Ads?

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE