fbpx
23.2 C
New York City
joi, mai 23, 2024

De ce nu există bară de căutare pe Windows 10?

Apăsați și mențineți apăsat (sau faceți clic dreapta) pe bara de activități și selectați Setări pentru bara de activități. Selectați elementele din bara de activități pentru a extinde secțiunea, apoi comutați comutatorul Căutare la Activat.

În mod similar, De ce Windows-ul meu 10 nu are o bară de căutare? Pentru a recupera bara de căutare din Windows 10, faceți clic dreapta sau țineți apăsat pe o zonă goală din bara de activități pentru a deschide un meniu contextual. Apoi, accesați Căutare și faceți clic sau atingeți „Afișați caseta de căutare”.

Ținând cont de acest lucru, De ce computerul meu nu are o bară de căutare? În fila Bara de activități a aplicației Setări Windows, asigurați-vă că comutatorul asociat cu Utilizare butoane mici din bara de activități este setat pe Dezactivat. și apăsând Enter. Odată ce Utilizarea butoanelor mici din bara de activități este dezactivată, faceți clic dreapta pe bara de activități, accesați meniul Cortana și asigurați-vă că opțiunea Afișare caseta de căutare este bifată.

Întrebări frecvente:

Cum afișez bara de căutare?

Comenzi rapide de la tastatură

Apăsați Ctrl+F pentru a afișa bara de căutare.

Cum obțin bara de căutare pe Windows 10?

Faceți clic dreapta pe zona goală din bara de activități. Faceți clic pe Cortana > Afișați caseta de căutare. Asigurați-vă că Afișați caseta de căutare este bifată. Apoi vedeți dacă bara de căutare apare în bara de activități.

Cum se numește caseta de căutare din Windows 10?

Cortana este separată de bara de căutare Windows 10, asistentul Microsoft primind un loc separat în bara de activități. Noua funcționalitate a fost lansată astăzi în Windows 10 Build 18317 (19H1), cea mai recentă versiune a Microsoft Insider Preview în așa-numitul inel rapid.

De ce nu funcționează butonul meu de căutare?

Utilizați instrumentul de depanare Windows Căutare și indexare pentru a încerca să remediați orice probleme care pot apărea. … În Setări Windows, selectați Actualizare și securitate > Depanare. Sub Găsiți și remediați alte probleme, selectați Căutare și indexare. Rulați instrumentul de depanare și selectați orice probleme care se aplică.

  Cum caut fără Ctrl F?

  Dacă nu vă place comanda rapidă Ctrl-F, în majoritatea browserelor puteți utiliza F3. În Firefox, puteți folosi și o bară oblică (‘/’).

  Ce este ALT F4 pe Windows 10?

  Alt + F4 este o comandă rapidă de la tastatură care închide complet aplicația pe care o utilizați în prezent pe computer. … Alt + F4 funcționează pe Windows 10 și toate celelalte ediții Windows. Pentru a utiliza această comandă, apăsați tasta Alt și tasta F4 în același timp.

   Ce este Ctrl P?

   Denumită alternativ Control+P, ^p și C-p, Ctrl+P este o comandă rapidă de la tastatură folosită cel mai des pentru a tipări un document sau o pagină. Bacsis. Pe computerele Apple, comanda rapidă de la tastatură pentru imprimare este Command + P .

   De ce mi-a dispărut bara de sistem?

   Dacă bara de sistem sau pictogramele lipsesc de pe computer, este posibil ca bara de activități să nu funcționeze corect. Pentru a rezolva acest lucru, reinstalați bara de activități utilizând Windows PowerShell. Faceți clic dreapta pe Start > Windows PowerShell (administrator). Verificați dacă bara de sistem și pictogramele sunt din nou în zona de notificare.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE