fbpx
12 C
New York City
sâmbătă, aprilie 13, 2024

De ce nu există poze cu mulți pești?

ESTE DOAR NEPROPRIAT ȘI/SAU DEranjant. Din nou, deși pare de la sine înțeles, unii membri au nevoie de un memento cu privire la ceea ce nu este cool să posteze pe profilul tău. Dacă fotografia ta este violentă, grafică, dezagreabilă sau ofensatoare în vreun fel, pur și simplu nu își are locul în Plenty of Fish.

De asemenea a fost întrebat, De unde știi dacă cineva și-a ascuns profilul pe POF? În primul rând, ascunderea profilului pe POF va indica pur și simplu că nimeni nu vă va putea găsi în rezultatele căutării de bază sau avansate. Profilul tău ascuns nu va apărea aici. Cu toate acestea, membrii POF vă pot contacta în continuare. Aceștia vă pot accesa profilul dacă mesajele sunt în căsuța dvs. de e-mail.

În plus, Cine poate vedea imagini private pe POF? Fotografiile private sunt cele pe care le distribui doar unei anumite persoane. Fotografiile publice sunt afișate public și oricine de pe platformă le poate vizualiza. Iată cum adăugați o imagine publică pe POF: Conectați-vă la contul dvs. POF.

Întrebări frecvente:

Îmi pot ascunde poza pe POF?

După ce selectați linkul „Editați profilul”, în partea de sus a paginii veți vedea o linie de text care va spune „Pentru a vă ascunde profilul de alții, faceți clic aici”. Continuați și faceți clic pe acest link. Acest lucru vă va ascunde profilul și nu veți mai apărea în rezultatele căutării altor utilizatori POF.

De unde știi dacă ești blocat pe POF?

Pe Facebook, dacă cineva te-a blocat, profilul lui este gol pentru tine, doar numele lui va apărea la căutare și nu vei putea să-i trimiți mesaje. Pe Plenty of Fish, le poți vedea profilul dacă îi cauți după nume, dar nu le vei putea trimite mesaje. Știi atunci că ești blocat.

Ce înseamnă ascunderea profilului tău pe POF?

Ascunderea profilului dvs. pe POF înseamnă că nu veți mai apărea în nicio bară de imagini sau rezultate de căutare. Cu toate acestea, există unii utilizatori care vor putea în continuare să vă acceseze profilul. Acestea includ: Persoane cu care intrați în contact după ce vă ascundeți profilul.

Cum vă puteți da seama dacă cineva este un membru actualizat pe POF?

Pe ecranul de pornire, aveți opțiunea „M-a vizualizat”. Când îl deschideți, veți vedea o listă scurtă a membrilor care au venit la profilul dvs. Cu toate acestea, nu veți vedea niciodată întreaga listă, deoarece numai membrii actualizați le pot accesa pe toate.

De ce dispar mesajele mele pe POF?

Toate mesajele sunt șterse automat de sistemul nostru după 30 de zile și nu există nicio modalitate de a le prelua.

POF-ul meu a fost șters?

Dacă profilul dvs. apare în rezultatele căutării, aceasta înseamnă că POF v-a ascuns profilul. Pe de altă parte, dacă profilul nu apare, acesta a fost eliminat. O altă modalitate prin care poți verifica dacă profilul tău a fost șters este parcurgând mesajele pe care le-ai schimbat.

Cum îți poți da seama când cineva a fost activ ultima dată pe POF?

Dacă încercați să găsiți persoane care au fost active recent, puteți alege să sortați rezultatele căutării după parametrul „Ultima vizită”. Aceste informații se referă la momentul în care o persoană sa conectat ultima dată la POF.

Pot oamenii să-mi vadă like-urile pe POF?

„Like” oricui de oriunde

Când „apreciați” pe cineva, acesta va fi adăugat la secțiunea „Meu like-uri” și persoana pe care ați apreciat-o va fi notificată că v-a plăcut.

Ce înseamnă coroana roșie pe POF?

simbolul indică calitatea de membru Premium/Membri.

Ce primesc membrii POF upgrade?

Fără reclame, experiența ta va fi fără anunțuri cu abonamentul upgrade. Verificați cine v-a vizualizat profilul până la data și ora la care l-au văzut. Trimite trei cadouri pe zi. Ieși în evidență în toate căutările.

Pot cuplurile să folosească POF?

Dacă sunteți căsătorit sau faceți parte dintr-un cuplu și căutați pe cineva să vi se alăture, Plenty of Fish nu este locul potrivit pentru dvs. Promovarea sau susținerea serviciilor sexuale comerciale, a traficului de persoane sau a actelor sexuale neconsensuale pe Plenty of Fish nu este tolerată și va duce la interzicerea permanentă a contului dvs.

De ce fotografiile mele sunt laterale pe POF?

De ce se întâmplă asta? Motivul pentru aceasta este că unele computere vor roti automat imaginile care nu sunt în direcția corectă în sus atunci când le vizualizați. Deci, când deschideți imaginea pentru a o vizualiza, chiar dacă este de fapt cu susul în jos în fișier, computerul vă va arăta cu partea dreaptă în sus.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE