fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

De ce nu funcționează piața Facebook?

Trebuie să ștergeți atât cookie-urile, cât și memoria cache din aplicația dvs. Facebook dacă Marketplace nu se încarcă. … Deschideți Facebook, apăsați pe Setări > Setări cont > Browser pentru a găsi dispozitivul de curățare cache. Faceți clic pe Ștergeți datele.

  Având în vedere acest lucru, Ce s-a întâmplat cu Facebook Marketplace? Accesul meu la Marketplace a fost eliminat.

  • Dacă ați folosit Marketplace într-un mod care contravine politicilor noastre comerciale sau standardelor comunității, este posibil ca accesul dvs. la Marketplace să fi fost eliminat. Accesați facebook.com/marketplace. Verificați actualizările în căsuța dvs. de asistență sau e-mailul asociat contului dvs. de Facebook.

  De asemenea oamenii întreabă, De ce Facebook-ul meu nu funcționează astăzi? Încercați să vă reîmprospătați browserul sau să redeschideți site-ul; pe o aplicație mobilă, închideți și redeschideți aplicația. De asemenea, puteți verifica dacă Facebook este offline și apoi reporniți dispozitivul, actualizați aplicațiile și ștergeți memoria cache.

  Întrebări frecvente:

  De ce Facebook Marketplace spune că conținutul nu a fost găsit?

  Opțiuni precum Public, Prieteni, Prieteni cu excepția…, Prieteni anume etc. sunt disponibile pe Facebook. Deci, într-un astfel de caz, este posibil să vedeți eroarea „Conținutul Facebook nu este găsit”. Dacă este un grup privat, administratorul poate permite numai urmăritorilor să vadă o anumită postare.

  Cum îmi șterg memoria cache Facebook de pe iPad?

  Pentru a șterge memoria cache a aplicației Facebook de pe iPhone, puteți accesa meniul „Setări și confidențialitate” al aplicației pentru a șterge memoria cache a browserului și puteți șterge și reinstalați aplicația pentru a șterge complet datele din cache.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE