fbpx
12 C
New York City
sâmbătă, aprilie 13, 2024

De ce nu mă pot conecta la pagina mea de afaceri de Facebook?

Până acum știu, din experiența mea practică, vor exista trei motive principale pentru care unul este că ai revendicat drepturile de autor de la alții, al doilea că ai încălcat orice termeni și condiții de la Facebook, al treilea ai făcut spam pe pagina ta de afaceri, așa că nu mai accesează pagina ta de afaceri de Facebook.

Pe lângă asta, De ce nu pot accesa pagina mea de Facebook?
Dacă întâmpinați probleme la conectarea la contul dvs. de Facebook, iată câteva lucruri pe care le puteți încerca. Accesați facebook.com/login/identify și urmați instrucțiunile. Asigurați-vă că utilizați un computer sau un telefon mobil pe care l-ați folosit anterior pentru a vă conecta la contul dvs. de Facebook. Căutați contul pe care doriți să îl recuperați.

Ținând cont de acest lucru, Cum îmi recuperez contul Facebook de afaceri?
Dacă contul dvs. a fost șters de dvs. sau de cineva cu parola dvs., nu există nicio modalitate de a-l restabili. Puteți crea un cont nou cu aceeași adresă de e-mail pe care ați folosit-o înainte, dar este posibil să nu puteți obține același nume de utilizator.

Întrebări frecvente:

Pagina de afaceri Facebook este legată de contul personal?

Facebook cere ca fiecare pagină de afaceri să fie conectată la un profil personal Facebook, dar toate informațiile — postări, comentarii, fotografii, actualizări etc. — sunt separate. … Puteți enumera oricare dintre paginile de afaceri în care sunteți administrator în profilul dvs. personal. Faceți clic pe butonul de editare din caseta Pagini pentru a adăuga sau șterge pagini.

  Care este diferența dintre o pagină de afaceri Facebook și un cont de afaceri?

  Dacă nu doriți un profil personal de Facebook, vă puteți înscrie pentru un cont de afaceri, special conceput pentru persoanele care doresc să gestioneze reclame și pagini fără a avea un profil personal. Profilurile de afaceri au acces limitat la profilurile personale și nu pot comunica cu acestea, cu excepția cazului în care se utilizează o pagină.

  De ce nu pot posta ca pagina mea de afaceri pe Facebook 2021?

  Adevărul este că cel mai frecvent motiv pentru care nu veți putea posta pe pagina dvs. de Facebook este acea pagină suspendată. Dacă Facebook a stabilit că ați încălcat regulile comunității sau alte reguli de prea multe ori, veți fi blocat pentru unele sau toate funcțiile paginii dvs.

  Cum știu dacă pagina mea de Facebook este o pagină de afaceri 2020?

  O pagină de companie are de obicei o listă de file sub fotografia de profil care includ informații suplimentare despre companie, inclusiv Despre, Servicii, Recenzii, Fotografii, Videoclipuri și multe altele. O pagină A Business vă oferă, de asemenea, opțiunea de a Like sau Urmări pagina, O pagină Personală nu include aceste file.

  Cum urmăresc o pagină ca pagină mea?

  O altă modalitate de a face acest lucru este să vizitați pur și simplu pagina de Facebook a oricărei afaceri pe care doriți să o urmăriți ca Pagina dvs., apoi faceți clic pe butonul cu trei puncte, chiar sub imaginea de copertă (lângă butonul „Partajare”) și alegeți „Like ca pagina ta”.

  Cum poți spune cine te urmărește pe Facebook 2021?

  Dacă întrebați Facebook, gigantul rețelelor sociale spune categoric: „Nu, Facebook nu vă permite să urmăriți cine vă vizualizează profilul FB. Nici aplicațiile de la terțe părți nu pot oferi această funcționalitate. Dacă întâlniți o aplicație care pretinde că oferă această abilitate, vă rugăm să raportați aplicația.”

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE