fbpx
7.8 C
New York City
vineri, aprilie 19, 2024

De ce nu pot să-mi promovez pagina de facebook?

Există multe alte motive pentru care impulsul tău ar putea fi refuzat: probleme cu reclamele video, publicul țintă, poziționarea, mărcile Facebook. Desigur, există și subiecte interzise și restricționate, dar vom presupune că nu postați conținut profan sau controversat.

De asemenea oamenii întreabă, De ce nu pot promova pagina mea de FB? Partajarea conținutului fără permisiune. Un alt motiv pentru care s-ar putea să nu poți îmbunătăți o postare este dacă ai distribuit conținutul de pe pagina ta. Din punct de vedere tehnic, conținutul partajat nu este al tău, dar chiar dacă partajezi ceva la care ai acces, nu va funcționa întotdeauna.

În ceea ce privește acest lucru, De ce butonul meu de promovare nu funcționează? Pot exista diferite motive pentru care contul dvs. nu vă promovează postarea, cum ar fi: Contul dvs. nu este configurat corect. Persoanele dvs. de Instagram vă vor ajuta să vă asigurați că verificați dacă statisticile dvs. afișează valorile. dacă nu, atunci ar putea fi pentru că nu vizați publicul potrivit.

Întrebări frecvente:

De ce nu îmi pot promova tamburul?

Puteți promova Reels pe Instagram. Poți să-ți promovezi atât Reels-urile existente, cât și să creezi videoclipuri noi doar pentru publicitate, fără a le încărca pe pagina ta de Instagram. În prezent, puteți face acest lucru numai cu Facebook Ads Manager, nu într-o aplicație nativă Instagram, așa cum faceți cu postările obișnuite de feed.

De ce postarea boost este acum inactivă?

Apăsați butonul Boost de pe postarea dvs. de pe Facebook

Puteți vedea acest lucru doar ca administrator al paginii dvs. de fani Facebook. De asemenea, dacă butonul Boost Post pare inactiv, este pentru că nu sunteți conectat la contul dvs. Facebook Ads Manager. După ce apăsați butonul, veți avea câteva decizii de luat înainte ca postarea să devină o reclamă.

Puteți promova postări într-un cont de creator?

În prezent, publicarea din conturile creatorilor nu este acceptată de API-ul Instagram. Dar, dacă sunteți o persoană cu o marcă pe care doriți să o promovați pe Instagram și care nu trebuie să programeze conținut în avans sau să gestioneze mai multe conturi dintr-un singur tablou de bord, probabil că merită schimbarea.

Cum verifici dacă pagina mea de Facebook este restricționată?

Cum pot spune dacă contul meu a fost restricționat? Cea mai ușoară modalitate de a afla dacă contul tău de Facebook a fost restricționat de la publicitate este să mergi la o pagină pentru care ești administrator și să încerci să amplifice o postare. Dacă nu puteți crește și butonul de amplificare este inactiv, contul dvs. a fost probabil restricționat.

De ce postările mele de pe Facebook nu ajung la prieteni?

Algoritmul Pagina Facebook este destul de diferit de cel pentru Profiluri. … Dar dacă nu interacționează (apreciază, reacționează la, comentează sau distribuie) imediat cu conținutul tău, există șansa ca algoritmul Facebook să-ți ascundă postarea, astfel încât nimeni să nu o vadă.

    De ce postările mele de pe Facebook nu sunt văzute în 2021?

    Practic, algoritmul Facebook este modalitatea platformei de a decide ce postări să introducă în feedurile utilizatorilor și când apar acele postări. Postările nu apar în ordine cronologică. În schimb, algoritmul evaluează și punctează postările înainte de a le comanda pe baza interesului față de feedul unui utilizator.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE