fbpx
14.9 C
New York City
vineri, aprilie 12, 2024

De ce nu pot vedea imagini în mesajele mele text?

Reporniți aplicația Messages pentru a vedea dacă rezolvă problema

 • Dacă #images nu funcționează pe telefonul dvs., puteți încerca și să reporniți aplicația Mesaje, ceea ce poate rezolva problema. Pur și simplu accesați ecranul de pornire și glisați în sus de jos pentru comutatorul de aplicații. Acum, relansați aplicația Mesaje pentru a vedea dacă problema a fost rezolvată.

De asemenea întrebarea este, De ce nu pot vedea imagini MMS pe Android-ul meu? Verificați conexiunea la rețea a telefonului Android dacă nu puteți trimite sau primi mesaje MMS. … Deschideți Setările telefonului și atingeți „Setări wireless și de rețea”. Atingeți „Rețele mobile” pentru a confirma că este activată. Dacă nu, activați-l și încercați să trimiteți un mesaj MMS.

  În plus, Unde sunt stocate imaginile mele text pe Android? Dacă ați salvat manual imaginile sau sunetele conținute în MMS-ul primit, atunci le puteți găsi în aplicația Galerie de pe dispozitivul dvs. Android. Dacă nu, puteți vedea fotografiile dvs. MMS numai în aplicația Mesaje.

  Întrebări frecvente:

  De ce îmi dispar imaginile mesajelor text iPhone?

  Când utilizați iPhone-ul cu un iOS 15 actualizat, fotografiile vor dispărea ori de câte ori se efectuează o copie de rezervă iCloud. Se întâmplă atunci când presupuneți că ați salvat o fotografie dintr-un fir de mesaje și ați șters acel fir.

  De ce nu mai funcționează imaginile pe iPhone?

  Reporniți aplicația Mesaje

  Dacă Mesaje/iMessage nu funcționează, funcția #images poate fi influențată. Încercați să opriți forțat aplicația Mesaje și deschideți-o din nou pentru a vedea dacă aceasta rezolvă problema. Pentru iPhone X sau o versiune ulterioară, accesați ecranul de pornire și apoi glisați în sus din partea de jos a ecranului.

  Unde sunt stocate imaginile text iPhone?

  iPhone stochează toate imaginile trimise prin aplicația Mesaje, fie ele unu-la-unu, fie într-un mesaj de grup. Puteți accesa oricând imaginile stocate într-o conversație și apoi le puteți salva în biblioteca foto a telefonului sau le puteți redistribui prin text, e-mail sau rețele sociale.

  Puteți recupera fotografiile șterse din mesajele text?

  Fone Paw Android Data Recovery poate recupera mesajele text care au fost șterse de pe un telefon Android. O altă opțiune este Android Data Recovery, un instrument care ajută utilizatorii să găsească și să recupereze datele care s-au pierdut. … Texte, fotografii, contacte, documente etc.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE