fbpx
19.5 C
New York City
miercuri, aprilie 24, 2024

De ce nu pot vedea poveștile mele arhivate pe Instagram 2021?

Dacă nu vedeți nimic în arhivă, poate fi necesar să vă actualizați setările. În aplicația Instagram, derulați în jos la Controalele poveștii. Asigurați-vă că „Salvare în arhivă” este pornit.

De asemenea întrebarea este, De ce a dispărut butonul meu de arhivare pe Instagram?
Instagram modifică secțiunea de arhivă din cauza celei mai recente actualizări. Utilizatorii Instagram își pot șterge sau arhiva acum poveștile, postările, IGTV-urile și filmele în vrac. Puteți face același lucru și cu Like-uri, comentarii și reacții la povești.

De asemenea a fost întrebat, De ce Instagramul meu nu are arhivă?
Pentru a accesa arhiva, va trebui să descărcați cea mai recentă versiune de Instagram, 10.21, fie pentru iOS, fie pentru Android. Redeschideți programul și atingeți o fotografie individuală; ar trebui să observați trei puncte în colțul din dreapta sus. … Acum, pe lângă partajarea, editarea sau ștergerea fotografiilor, le puteți și arhiva.

  Întrebări frecvente:

  Cum îmi văd arhiva Instagram online?

  Este în colțul din dreapta sus al ecranului. Faceți clic pe Arhivă. Aceasta este de obicei prima listare din meniu de lângă pictograma de derulare înapoi. Va apărea o listă cu poveștile arhivate.

  De ce nu îmi pot arhiva rolele?

  În timp ce aplicația Instagram vă permite să vă arhivați postările, poveștile și videoclipurile în direct, nu există nicio opțiune de a arhiva rolele. … Din păcate, nu există o astfel de setare similară în aplicația Instagram 2021 pentru iPhone și Android. Spre deosebire de postările de pe Instagram, nici măcar nu poți arhiva videoclipurile pe care le adaugi în grila de profil.

   De ce nu se vor încărca poveștile mele arhivate?

   Actualizați sau reinstalați Instagram

   • De asemenea, este puțin probabil ca o versiune învechită a aplicației să nu provoace încărcarea poveștilor, dar merită verificată. Încercați să actualizați aplicația în Play Store sau Apple Store. Dacă acest lucru nu funcționează, puteți oricând să dezinstalați și să reinstalați aplicația. Selectați Instagram pe dispozitivul dvs.

   Cum arhivezi rolele pe Instagram după postare?

   Apăsați pe tambur. Atingeți cele trei puncte orizontale din colțul din dreapta jos al postării. Selectați fie Ștergere, fie Arhivare, în funcție de opțiunea pe care doriți să o utilizați.

   Ce înseamnă eliminarea din grila de profil pe Instagram?

   Va apărea o fereastră pop-up care spune opțiunea „Eliminați din grila de profil”. Faceți clic pe opțiune și tamburul va fi eliminat din profilul dvs. și va fi afișat numai în secțiunea role.

   Cum îmi arhivez toate postările pe Instagram?

   Atingeți butonul cu trei puncte din colțul din dreapta sus, selectați „Arhivă”, apoi atingeți bara de sus a aplicației pentru a vă asigura că vă aflați pe pagina respectivă. Aceste 3 mișcări vor fi înregistrate pentru a arhiva alte postări. 6. După aceasta, atingeți butonul verde „Terminat” care apare pe ecran pentru a termina înregistrarea.

   Cum accesați e-mailul arhivat pe iPhone?

   Când deschideți aplicația Mail pe iPhone, atingeți Cutii poștale în colțul din stânga sus al ecranului pentru a vedea toate căsuțele poștale, apoi apăsați pe Cutia poștală Arhivare pentru a vedea toate e-mailurile arhivate.

   Unde merge Mail arhivat iPhone?

   Spre deosebire de mesajele pe care le mutați în Coșul de gunoi, mesajele arhivate rămân în folderul Arhivă până când le ștergeți. Puteți vizualiza folderul Arhivă în lista Cutii poștale. Pentru a muta rapid mesajele în folderul Arhivă, puteți înlocui butonul Ștergere cu butonul Arhivă din Preferințe e-mail.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE