fbpx
15.2 C
New York City
marți, aprilie 16, 2024

De ce nu văd reclame pe instagram?

Nici un anunt. Este normal?” Mosseri a răspuns că acest lucru este absolut normal. Aparent, un grup mic de utilizatori nu văd niciodată reclame „pentru a ne asigura că înțelegem efectul acestora”. Welch se întreabă dacă îți poți imagina cum ar fi asta, răspunzând „fericire”.

Având în vedere acest lucru, Cum văd din nou reclamele Instagram? Puteți vedea reclamele cu care ați interacționat recent pe Instagram în Activitatea publicitară. Atinge în dreapta jos pentru a accesa profilul tău. Atingeți în dreapta sus, apoi atingeți Setări. Atingeți Anunțuri, apoi atingeți Activitate publicitară.

Având în vedere acest lucru, Cum știi dacă anunțul tău Instagram funcționează? Pe pagina de profil Instagram, atingeți pictograma grafică cu bare Insights din partea superioară a ecranului telefonului. Derulați în jos până la zona Promoții. Zona Promoții a Instagram afișează doar campanii active în această zonă. Faceți clic pe linkul Vezi mai multe, dacă este necesar, pentru a vedea rezultatele.

Întrebări frecvente:

Cum activez managerul de anunțuri?

Pentru a activa contul dvs. publicitar în Ads Manager: Accesați Ads Manager. Faceți clic pe Reactivați-vă contul pentru a relua publicitatea în bannerul din partea de sus a paginii. Citiți acordul și faceți clic pe Adăugați sursa de finanțare pentru a continua.

De ce nu pot promova pe Instagram?

Dacă întâmpinați probleme la promovarea postărilor și a poveștilor pe Instagram, aceasta poate fi cauzată de următoarele: nu utilizați un cont profesional. Pentru a crea reclame pe Instagram, trebuie să vă convertiți profilul personal într-un cont profesional. Nu ești un administrator al paginii.

Cum îmi pot vedea toate anunțurile pe Instagram?

Este ușor să găsești lista: trebuie doar să accesezi setările din cont, să dai clic pe „securitate”, apoi pe „acces la date” și, în final, să selectezi „anunțuri”. Veți vedea lista de interese pentru anunțurile dvs. de pe Instagram acolo și sunt șanse să fie ciudat.

Cum repar reclamele Instagram dezactivate?

Mai întâi, accesați Managerul de anunțuri. De obicei, veți vedea o bară roșie care vă informează că contul a fost dezactivat. Faceți clic pe Contactați-ne pentru a trimite contestația și pentru a vă reactiva contul.

De ce este dezactivat contul meu de anunțuri pe Instagram?

Când contul dvs. de reclame Facebook este dezactivat, de obicei, una sau mai multe dintre anunțurile dvs. au încălcat politicile lor publicitare.

Cum văd anunțurile mele vizate?

Vizitați „Setări” pe Facebook (se află sub mica săgeată orientată în jos din partea dreaptă sus), apoi faceți clic pe fila din stânga jos care spune „Anunțuri”. Acest lucru vă va duce la o pagină „Preferințe pentru anunțuri”, unde puteți vedea multe dintre datele pe care le folosește Facebook pentru direcționarea anunțurilor – inclusiv subiectele pe care crede că vă plac și…

De ce a fost respinsă Boosted Post?

Adesea, o postare amplificată este respinsă din unul dintre cele trei motive: 1. Prea mult text în imaginea grafică. Dacă există prea mult text pe imagine (vezi mai sus), încercați să schimbați raportul textului micșorând dimensiunea fontului sau eliminând o parte din conținutul imaginii.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE