fbpx
3 C
New York City
marți, februarie 7, 2023

De ce optimizarea excesivă a seo este rea?

Supraoptimizarea motoarelor de căutare este practica de a crea prea multe îmbunătățiri SEO până în punctul în care îmbunătățirile încep să strice capacitatea site-ului de a se clasa. Faci toate lucrurile obișnuite de SEO bune, dar apoi te ridici prea departe. Lucrurile merg la vale.

În plus, Puteți supra-optimiza SEO?
Supra-optimizarea implică, practic, să faceți prea multe îmbunătățiri SEO (mai ales toate odată), ceea ce face ca Google să se întrebe de ce site-ul dvs. are atâtea lucruri petrecute simultan. Nu este firesc și va crea un semnal roșu pentru roboții Google și pentru cei care vă vizitează site-ul.

Având în vedere acest lucru, Repetarea cuvintelor cheie ajută SEO?
S-ar putea să te facă să arăți mai relevant pentru cel care caută, pe măsură ce caută, și te va ajuta să vizezi asta. Din nou, uneori, în acele 5% de acolo, ar putea exista momente în care un fragment este de fapt mai bun fără cuvântul cheie.

Întrebări frecvente:

Este permisă umplerea etichetelor?

Mai multe videoclipuri pe YouTube

Tim Schmoyer spune că umplerea etichetelor de cuvinte cheie YouTube este un proces învechit de introducere a cuvintelor cheie în câmpul de descriere, în speranța de a obține o poziție mai bună în rezultatele căutării. Această tactică este împotriva politicii YouTube și de fapt nu funcționează.

Ce este suferința cuvintelor cheie?

Keyword Surfer este o extensie 100% gratuită care vă permite să vedeți volumele de căutare direct în rezultatele căutării Google. Keyword Surfer este cea mai rapidă modalitate de a dezvălui datele de căutare, de a efectua cercetări de cuvinte cheie și de a obține instrucțiuni de conținut direct în Căutarea Google. 100% gratuit, pentru totdeauna.

Este rea optimizarea excesivă?

Supraoptimizarea duce întotdeauna la un UX prost. Textul tău nu va fi ușor și distractiv de citit dacă l-ai umplut cu cuvinte cheie. Nici un text plin de link-uri nu este atrăgător. Textele supraoptimizate vor primi mai puțină atenție pe rețelele sociale.

Cine a spus că optimizarea prematură este rădăcina tuturor relelor?

Încercarea de a face optimizarea prea devreme poate fi o pierdere inutilă de timp. Fiecare programator cu câțiva ani de experiență sau educație a auzit expresia „optimizarea prematură este rădăcina tuturor relelor”. Acest celebru citat al lui Sir Tony Hoare (popularizat de Donald Knuth) a devenit o practică bună în rândul inginerilor de software.

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE POPULARE